Komentara: 3
Pregleda: 3636

Večeras se završava XIII Interetno festival

26.08.2014. u 11:17h
Izvor: Subotica.com
Večeras se u našem gradu zvanično završava XIII Interetno festival. Posetioci festivala još danas imaju mogućnost da vide i kupe predmete ručne izrade na izložbenom sajmu u centru grada. Program počinje od 10 časova, a završava se svečanim zatvranjem od 20 časova i zabavom za učesnike festivala.
Večeras se završava XIII Interetno festival

Program poslednjeg dana festivala počinje u 10 časova kada će biti održano prikazivanje starih zanata i izložbeni sajam (Etnopolis). Program se nastavlja od 16 časova programom igraonice "Zlatna kapija" (Etnopolis) "Ko igra ovo?" u kojoj će učesnici moći da rade na izradi marioneta i farbanju lica (facepainting), zatim od 18 časova sledi predavanje udruženja "Zlatno runo" (Etnopolis).

Od 18,30 časova program će se na kratko prebaciti iz Etnopolisa prema katedrali Sv. Tereze Avilske gde će biti održana Liturgija u prisustvu učesnika festivala, a jedan čas kasnije (19.30) svečani defile učesnika festivala vraća se iz pravca Katedrale do centra grada.

Svečana ceremonija zatvaranja festivala počinje u 20 časova, da bi u 22 časa počeo koncert u ulici vina (Etnopolis u centru grada). Za sam kraj predviđena je zabava povodoma završetka festivala koja će se održati u  Mađarskom kulturnom centru "Nepker" od 23 časa.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 7 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 3636

Povezana vest

Povezane teme

interetno

interetno festival

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.