Komentara: 1
Pregleda: 3572

Večeras počinje revijalni deo FEF-a, fIlmski hitovi na Letnoj pozornici

24.07.2021. u 18:15h
Izvor: Subotica.com
Od 24. do 28. jula na Letnoj pozornici održaće se postfestivalski blok u kojem će se tokom pet dana emitovati aktuelni filmski hitovi mahom američke produkcije. Svako veče, od večeras, prikazaće se po jedan film.
Večeras počinje revijalni deo FEF-a, fIlmski hitovi na Letnoj pozornici

Kako tradicija nalaže, po završetku Festivala evropskog filma (FEF) na Paliću sledi revijalni program - filmski hitovi koji će biti prikazivan svako večer, od večeras do 28. jula na Letnjoj pozornici. Sve projekcije počinju u 21 čas, cena ulaznice je 250 dinara.

Večeras je na programu film "Crna udovica" iz 2021. godine u kojem igraju Skarlet Johanson, Robert Dauni mlađi, David Harbur, Florens Pug, Rejčel Veis i Rej Vinston. Skarlet Johanson reprizira ulogu Nataše / Crne udovice u Marvelovom akcionom spektaklu, špijunskom trileru "CRNA UDOVICA" - prvom filmu četvrte etape Marvelovog filmskog univerzuma.

U nedelju će se prikazati drama "Moja godina sa Selindžerom" iz 2020. godine u kojoj glume Margaret Kvalej, Sigurni Viver i Daglas Bot.

Sinopsis: Džoana sanja da postane književnica, ali devedesetih godina u Njujorku, taj put je dugačak i težak. Kada se zaposli kao asistentkinja književne agentkinje Margaret, ona je svesna da tu priliku mora maksimalno da iskoristi. Ostaje mirna kada telefoni neprestano zvone i puna samopouzdanja obračunava se sa staromodnom i tvrdoglavom šeficom. A u agenciji, čini se, sve se vrti oko samo jedne osobe - ostarelog, kultnog autora Džeroma Dejvida Selindžera, na čije poruke obožavalaca odgovara upravo Džoana.

U ponedeljak će na velikom platnu biti emitovan horor "Spirala straha / Spiral: From the book of saw" iz 2019. godine u kojem igraju Kris Rok, Samjul L Džekson, Marisol Nikols i maks Mingela.

Sinopsis: Samjuel L. Džekson u jednoj je od glavnih uloga u novom nastavku, uz još jednu glumačku legendu Krisa Roka. Pod budnim okom cenjenog policijskog veterana Markusa (Samjuel L. Džekson), hrabri detektiv Ezekiel "Zeke" Banks (Kris Rok) i njegov partner (Maks Mingela) preuzimaju istragu ubistva koja jezivo podsećaju na strašnu prošlost. Zarobljen u produbljujućoj misteriji, Zeke se našao u središtu morbidne igre ubice.

Film "Vremenska petlja / Boss level" (akcija, triler, naučna fantastika) iz 2019. godine biće prikazan u utorak od 21 čas. Uloge tumače Mel Gibson, Anabel Volis i Naomi Vats.

Sinopsis: Vojni specijalac u penziji Roj Pulver (F. Grilo) iznova proživljava jedan te isti dan koji se uvek završava njegovom brutalnom smrću od strane nepoznatih plaćenika ili prilikom bežanja od istih. Svakim novim buđenjem nakon likvidacije, Roj skuplja delić po delić informacija koja bi trebala da ga dovede do odgovora ko želi da ga bije i zašto se neprestano vraća iz mrtvih, i ponavlja taj kobni dan? …

Za kraj ovogodišnjeg programa filmskih hitova na Letnjoj pozornici, u sredu, 28. jula, prikazaće se akcioni film "G.I. Joe - Zmijske oči", snimljen ove godine, traj dva sata a u njemu glume Henri Golding, Endru Kodži, Samara Viving, Ursula Korbero i Piter Mensah.

Sinopsis: Po dolasku u Japan, Arašikage uče "Zmijske oči" tajnama nindža ratnika, ali mu pružaju i nešto za čime je dugo žudeo. Tu je našao i svoj dom. Međutim, kada tajne iz njegove prošlosti budu otkrivene, Zmijske Oči će morati da prođe ispit savezništva i časti, čak iako to znači gubitak poverenja onih njemu najbližih.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 8 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3572
Povezane teme

festival evropskog filma palić

revija filmskih hitova

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.