Komentara: 1
Pregleda: 1644

Večeras počinje Međunarodna književna kolonija "SKD Krupara"

22.08.2023. u 15:27h
Izvor: Subotica.com
Večeras počinje Međunarodna književna kolonija "SKD Krupara 2023" koja će okupiti eminentne književnike i književne prevodioce iz četiri zemlje.
Večeras počinje Međunarodna književna kolonija "SKD Krupara"

Književna kolonija u kompleksu "Krupara" u Bačkom Dušanovu trajaće do subote (26. avgusta), a u ulozi moderatora će biti Đorđe Kuburić i Dejan Simonović.

- Učestvuju Ismini Radulović iz Grčke, Fransisko Havijer Hues Galves iz Španije, Džejms Saterlend Smit iz Velike Britanije, kao i Olivera Nedeljković, Nadija Rebronja i Laslo Blašković iz Srbije - najavljuju organizatori - U subotu (26. avgusta), od 18h biće organizovano zajedničko književno veče svih učesnika uz ceremoniju zatvaranja i likovne i književne kolonije. To je prilika da se, u neposrednom susretu, pisci i prevodioci upoznaju bolje, dublje, svestranije, sveobuhvatnije.

Večeras počinje Međunarodna književna kolonija "SKD Krupara"Kolonija se održava od 2019. godine u prelepom ambijentu kompleksa "Krupara" u Bačkom Dušanovu kod Subotice, zahvaljujući predusretljivosti porodice Anđelić, i uz finansijsku podršku Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije. 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 meseci i 2 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 1644
Povezane teme

književno veče

restoran krupara

đorđe kuburić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.