Komentara: 3
Pregleda: 5182

Večeras Humanitarni koncert u Gradskoj kući

09.11.2011. u 23:57h
Večeras Humanitarni koncert u Gradskoj kući

Kolo srpskih sestara iz Subotice neumorno obavlja svoju misiju da pomaže onima kojima je pomoć napotrebnija. Kao i do sada, ova tradicija se nastavlja i zato još jednom Kolo računa na dobrotu velikog srca ljudi koji žele da doprinesu sreći nekoga ko je ima manje od nas...

Kolo srpskih sestara organizuje Humanitarni koncert za pomoć materijano ugroženoj i bolesnoj deci, koji će se održati 28. novembra 2011. godine u Velikoj većnici Gradske kuće u Subotici.

Na ovom koncertu će nastupati Nebojša Vojvodić, Bojana Šarović, Slađana Stajić, Vuk Vučinić i Iva Vučinić. Koncert će početi u 20 časova. Ulaznica košta 500,00 dinara i može se kupiti u knjižari Plato books. Medijski pokrovitelji koncerta su Radio Subotica, YU Eco televizija i Subotica.com.

Ponekad je najmanji, naizgled bezazleni čin dobrote velik i značajan onima kojima je potrebna pomoć. Dođite na koncert, lepo se provedite i znajte da ste svojom srećom doprineli i sreći onih najmlađih čija sreća u stvari i nema cenu.

Internet prezentacija Kola srpskih sestara Subotica se nalazi na adresi: www.snagadobrote.com

Kolo srpskih sestara Subotica - Humanitarni koncert: Nebojša Vojvodić, Bojana Šarović, Slađana Stajić, Vuk Vučinić i Iva Vučinić

Postavljeno pre 12 godina i 4 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 5182
Povezane teme

Kolo srpskih sestara Subotica

Humanitarna akcija

knjižara Plato Subotica

humanitarni koncert

snaga dobrote

iva vučinić

vuk vučinić

slađana stajić

bojana šarović

nebojša vojvodić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.