Komentara: 0
Pregleda: 2248
Foto

Veče kamerne muzike u ponedeljak u Velikoj većnici

04.11.2022. u 10:00h
Izvor: Subotica.com
Veče kamerne muzike u ponedeljak u Velikoj većnici

Kamerni sastav Subotičkog simfonijskog orkestra nastupiće u ponedeljak u Velikoj većnici Gradske kuće od 20h. Ulaz na koncert je besplatan.

- Na programu će biti kompozitori francuskog miljea, a izvodiće se i dela mađarskih i italijanskih kompozitora. Program je pažljivo osmišljen, tako da smo za publiku pripremili lepezu kvalitetne muzike i siguran sam da će se koncert dopasti svima - najavio je Miloš Nikolić, direktor Subotičkog simfonijskog orkestra - Ovo je naš 4. koncert u sezoni, a nakon ovoga sledi gala novogodišnji koncert na kom će Subotički simfonijski orkestar nastupiti u punom sastavu.

Izvor: Subotica.com
Najava koncerta Subotičkog simfonijskog orkestra Najava koncerta Subotičkog simfonijskog orkestra Najava koncerta Subotičkog simfonijskog orkestra Najava koncerta Subotičkog simfonijskog orkestra Najava koncerta Subotičkog simfonijskog orkestra Najava koncerta Subotičkog simfonijskog orkestra Najava koncerta Subotičkog simfonijskog orkestra Najava koncerta Subotičkog simfonijskog orkestra
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2248
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.