• Pregleda: 5091

Vatrogasci intervenisali 44 puta za poslednjih sedam dana

Visoke temperatura i nepažnja građana na otvorenim površinama protekle nedelje zadavali su mnogo problema subotičkim vatrоgascima.
Vatrogasci intervenisali 44 puta za poslednjih sedam dana

U periodu od 19. do 25. juna, na području Policijske uprave u Subotici, dogodile su se četiri saobraćajne nezgode u kojima je sedam osoba lakše povređeno, navodi se u saopštenju Policijske uprave Subotica.

U navedenom periodu, policija je podnela 68 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka, izdato je 267 prekršajnih naloga. Iz saobraćaja je isključeno 14 vozača, od kojih je za tri vozača određena mera zadržavanja zbog teške ili potpune alkoholisanosti.

U toku protekle nedelje, pripadnici Vatrogasnih jedinica imali su 44 intervencije.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

5
Bogdan Odgovori
O ovim tihim herojima skoro niko ne piše. Glava ima je non stop u torbi, a plate su ima mnogo niže od onih u Gradskoj kući koji nemaju nit' brige nit' problema.
Мачак
Ti u gradskoj kuci moraju da nakjpe pare da bi ovi imali plate...
Alen Odgovori
A nisu su se odazvali pozivu da skinu macku sa drveta. Sramota... (sarkazam).
Milan Odgovori
Gradonacelnice kupi ovim ljudima nova vozila sa ovima izgoreh cela kuca dok dođu.Podigni te im plate sramota koje plate imaju oni nisu u foteljama neko na krovovima i raznim mestima.
Kezman123 Odgovori
MACAK sine idi pojedi sendvic. Zamoli da ti tostiraju.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.