Komentara: 13
Pregleda: 4625
Foto

Vaterpolo: Srbija i Rumunija večeras na bazenu "Prozivka"

19.02.2019. u 10:12h > 11:47
Izvor: Subotica.com
Vaterpolo reprezentacije Srbije i Rumunije odigraće večeras meč petog kola grupe D Evrokupa na bazenu SRC "Prozivka", koji će prenositi RTS2. Ulaz je besplatan, ali su karte već odavno podeljene.
Vaterpolo: Srbija i Rumunija večeras na bazenu "Prozivka"

Bazen na Prozivci biće popodne poprište vaterpolo duela najboljih seniorskih selekcija Srbije i Rumunije u okviru kvalifikacija za Evrokup. Iako je Srbija, uz Hrvatsku iz naše grupe, već obezbedila željeni cilj, duel u Subotici će bez sumnje biti borben i takmičarski. Srbija će nastupiti u dosta podmlađenom sastavu, ali opšte je poznato da naša selekcija u kojem god sastavu da nastupi beleži vrhunske rezultate.

- Igramo prvi put u ovakvom sastavu i biće zanimljivo da se vidi koliko možemo. Ovo je talentovana ekipa koja može dosta. Utakmica je bitna baš zbog trenutne forme i verujem da će biti kako treba. Meni odgovara da igram, jer u Pro Reku, po dogovoru, u drugom delu sezone igram samo Ligu šampiona - ističe za Dušan Mandić, jedna o uzdanica srpskog vaterpolo tima.

Selekcija Srbije je doputovala u Suboticu još juče, a danas je upriličen prijem kod gradonačelnika Bogdana Labana. Prijemu su prisustvovali predsednik Vaterpolo saveza Srbije Viktor Jelenić, selektor reprezentacije Srbije Dejan Savić i kapiten reprezentacije Srbije Filip Filipović, a pored gradonačelnika i Nemanja Simović, član Gradskog veća zadužen za sport i omladinu, sekretar Sportskog saveza Srbije Goran Marinković, v.d. sekretar Sportskog saveza Subotice Dejan Vuković i direktorka JKP "Stadion" Tamara Dimitroski.

Vaterpolo: Srbija i Rumunija večeras na bazenu "Prozivka"

Vaterpolo: Srbija i Rumunija večeras na bazenu "Prozivka"

Selektor reprezentacije Srbije zahvalio se Subotici na domaćinstvu i uzrazio uverenje da će naš grad i ovaj put doneti sreću našim vaterpolistima pred važne turnire koji ih očekuju u naredna tri meseca.

Turnir najboljih 8 ekipe Evrope igra se od 4. do 7. marta u Zagrebu.  Stotinjak dana kasnije (18-23. jun) Beograd će biti domaćin finalnog turnira Svetske lige.

KARATA VIŠE NEMA, TV PRENOS OD 17 ČASOVA

Ulaz je kako smo i ranije najavljivali besplatan, međutim bilo je neophodno da se gratis ulaznice pokupe kako bi se izbegle gužve i neprijatne scene pred sam duel. Sportski savez Subotice bio je zadužen da podeli ono što je preostalo, što je i učinjeno prošli četvrtak.

- Kao što je bilo i za očekivati interesovanje za ovaj meč je bilo izuzetno. Imali smo obavezu da rezervišemo određeni broj karata za naš nacionalni vaterpolo savez, za gostujući savez, a prednost smo dali  mlađim vaterpolo ekipama iz Subotice, ostalo je podeljeno još tokom prepodneva u našim prostorijama - kaže Dejan Vuković, v.d. sekretara Sportskog saveza Subotice

Meč iz Subotice imaće priliku da prati čitava Srbija i svi ljubitelji vaterpola preko malih ekrana, s obzirom da je obezbeđen TV prenos na RTS2 od 17 časova.

Izvor: Subotica.com
Prijem za predstavnike Vaterpolo saveza i reprezentacije Srbije Prijem za predstavnike Vaterpolo saveza i reprezentacije Srbije Prijem za predstavnike Vaterpolo saveza i reprezentacije Srbije Prijem za predstavnike Vaterpolo saveza i reprezentacije Srbije Prijem za predstavnike Vaterpolo saveza i reprezentacije Srbije Prijem za predstavnike Vaterpolo saveza i reprezentacije Srbije Prijem za predstavnike Vaterpolo saveza i reprezentacije Srbije Prijem za predstavnike Vaterpolo saveza i reprezentacije Srbije
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 godina i 2 meseca
Komentara: 13
Pregleda: 4625

Povezane vesti

Povezane teme

vaterpolo reprezentacija srbije

vaterpolo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.