Komentara: 1
Pregleda: 2434

Vaterpolo: Spartak Prozivka upisao prvu pobedu

10.02.2020. u 15:15h
Izvor: Subotica.com
Vaterpolisti "Spartak Prozivke" upisali su za vikend prvu pobedu i došli do prva tri boda. Na veliko iznenađenje savladali su u gostima "Stari grad", kandidata za prvo mesto, rezultatom 10:8.
Vaterpolo: Spartak Prozivka upisao prvu pobedu

Vaterpolisti "Spartak Prozivke" uknjižili su vredna tri boda. Slavili su Subotičani u Beogradu protiv "Starog grada" rezultatom 10:8 u okviru 9. kola Prve A lige Srbije. Četa trenera Ćalasana od početka meča nametnula je svoju igru, a najefikasniji u redovima plavo-belih bio je Ivković sa četiri postignuta gola.

Prva četvrtina okončana je minimalnim vođstvom Spartak Prozivke. Trgli su se domačini i u drugoj deonici ravnopravno parirali Subotičanima, ali se na pauzu otišlo uz minimalnu prednost gostiju 6:5. Drugo poluvreme proteklo je u velikoj borbi, ali je "Spartak Prozivka" rešen da uknjiži prve bodove dobio i treću četvrtinu i povećao vođstvo na dva gola. Nisu uspeli igrači Starog grada da smanje stečenu prednost Subotičana i bodovi su pripali gostima.

Stari grad – Spartak Prozivka 8:10 (0:1, 5:5, 2:3, 1:1)

Stari grad: Aleksić, Popović, Mulić, Mirković, Tomašević 1, Spasić, Barbarez 2, Bosić, Stefanović 2, Trajković 2, Giri 1, Petrović.

Spartak Prozivka: Todić, Čabrilo 2, Varkulija, Gligorovski, Varkulija 2, Konatar, Ivošević 4, Dmitrašinović, Bešić 1, Stojanović 1, Radučilo.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 2434
Povezane teme

vaterpolo

vaterpolo klub spartak prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.