Komentara: 2
Pregleda: 2175

Vaterpolo: Pobeda Spartaka na startu sezone u Drugoj ligi Srbije

20.07.2021. u 14:53h
Izvor: Subotica.com
Na otvorenom bazenu "Dudova šuma" u subotu je odigrano 1. kolo Druge lige Srbije, grupa "Sever", u kojem su se sastali Spartak i Borac iz Banja Luke. Mlada ekipa Spartaka, koju većinom čine 15-ogodišnjaci, ostvarila je pobedu na svom prvom seniorskom nastupu.
Vaterpolo: Pobeda Spartaka na startu sezone u Drugoj ligi Srbije

Subotičani su slavili rezultatom 10:7, viđen je zanimljiv vaterpolo meča, a po broju gledalaca na tribinama, moglo bi se reći da se publika uželela vaterpolo utakmica i navijanja za svoj klub. Do prve pobede u seniorskom društvu mladu ekipu Spartaka vodio je Viktor Varkulja sa 7 pogodaka.

Ekipa Spartaka, koja nastupa pod stručlnim vođstvom trenera Milana Ivoševića nastupila je u sastavu: Ćalasan, Č. Varkulja (1), Kovačević (1), Šorš, V. Varkulja (7), Miletić, Mihalj, Hegediš, Šiša (1), Daraboš, Bulatović, Đanić i Bašaragin.

Goste iz Banja Luke na čelu struke vodio je Petar Doroslovački, a nastupili su: Ćetković, M. Miletić (3), Grabež (1), N. Dardić (1), N. Miletić (1), Katić, Kopanja, Šipka, Tadić, Novak (1), D. Dardić, Simodić, Blagojević i Tešić.

Vaterpolo: Pobeda Spartaka na startu sezone u Drugoj ligi Srbije

Vaterpolo klub "Spartak"

Predstojećeg vikenda, u subotu, Spartak će u 2. kolu ponovo biti domaćin, dočekaće ekipu Sente. U grupi "Sever" pored Spartaka, Borca i Sente nalazi se i "Spartak-Prozivka". Njihov duel sa Sentom završen je ubedljivim trijumfom Subotičana 20:10.

Liga se igra po dvokružnom sistemu, svako sa svakim po dva meča, u šest kola. Okršaji subotičkih ekipa zakazani su za 3. kolo (31. jul) i poslednje 6. kolo (14. avgust)

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 9 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2175
Povezane teme

vaterpolo klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.