Komentara: 5
Pregleda: 2272

Vaterpolisti Spartak-Prozivke vicešampioni Srbije

28.07.2015. u 16:46h
Izvor: Subotica.com
Posle odigranog finalnog turnira Prvenstva Srbije u Novom Sadu, VK "Spartak-Prozivka" (2002) je zauzeo drugo mesto. Na putu do titule šampiona države isprečio se beogradski Partizan koji je od subotičke ekipe bio bolji rezultatom 8:2, dok su pobede ostvarene nad Vojvodinom (6:2) i Tašom (9:5).
Vaterpolisti Spartak-Prozivke vicešampioni Srbije

Generacija 2002. g. je napravila pomak više osvojivši drugo mesto na Prvenstvu Srbije što je i najveći klupski uspeh za mlađe kategorije.

Srebrnu medalju su osvojili: Perez De Guzman Nicolas, Sabo Batanč Benjamin, Dukić Aleksandar, Varkulja Viktor, Ivković Luka, Konatar Aleksa, Tonković Matija, Saulić Aleksandar, Kokai Silard, Bedić Uroš, Stojanović Miloš, Stojanović Jovan, Todić Ognjen, Radaković Nikola i Nedeljković Miloš na čelu sa trenerom Draženom Videcom.

Mesec je jul i vreme godišnjih odmora, ali za takmičare VK "Spartak-Prozivka", posebno za ovu generaciju, još uvek nema odmora jer je sledeće takmičenje već u ćetvrtak kada će se održati 1. međunarodni turnir u Kragujevcu „Nenad Nena Manojlović“.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 8 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 2272

Povezana vest

Povezane teme

vaterpolo

vaterpolo klub spartak prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.