Komentara: 5
Pregleda: 3230

Vaterpolisti Spartak Prozivke osvojili turnir Kupa Vojvodine

03.11.2013. u 12:19h
Na bazenu SRC "Prozivka" u petak, 1. novembra, održano je takmičenje za dvanestogodišnjake (generacija 2002. i mlađi) u okviru Kupa Vojvodine. Na turniru su učestvovali VK "Polet", VK "Spartak" i VK "Spartak-Prozivka" kao domaćin.
Vaterpolisti Spartak Prozivke osvojili turnir Kupa Vojvodine

Na turniru prva je bila ekipa Spartak-Prozivka koja se plasirala u finale ovog takmicenja gde ih očekuje pobednik iz duela Vojvodina-Mladost. Za VK "Spartak-Prozivka" nastupali su: Todić, Liptak, Ivanović, Konatar, Varkulja, Sabo B., Tonković, Saulić, Kokai, Bedić, Stojanović M, Stojanović J, Ivković, Bošnjak, Blažević.

Trener ekipe je bio Dražen Videc, koji je posle osvojenog prvog mesta izjavio: "Zadovoljan sam igrom i zalaganjem igrača na obe utakmice. Tokom obe utakmice igrači se drćali visok nivo koncentracije i nije bilo padova u kvalitetu igre što je rezultovalo ovako velikoj gol razlici. Dobri rezultati su nam samo motiv više za daljim radom."

Na turniru Kupa Vojvodine postignuti su sledeci rezultati: Spartak - Polet 5:7, Polet - Spartak-Prozivka 1:16 i Spartak - Spartak-Prozivka 1:17.

Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 3230
Povezane teme

vaterpolo klub spartak

vaterpolo

src prozivka

vaterpolo klub spartak prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.