Komentara: 0
Pregleda: 3164

Vašar zimnice u subotu na Kvantaškoj pijaci

19.10.2017. u 12:19h
Izvor: Subotica.com
Vašar zimnice u subotu na Kvantaškoj pijaci

Tradicionalni Vašar zimnice, koji JKP "Subotičke pijace" organizuje po šesnaesti put, održaće se u subotu, 21.oktobra, na Kvantaškoj pijaci u ulici Mirka Bogovića.

- Početak će biti u ranim jutarnjim časovima, tako da kupci mogu da dođu na pijacu već od 7 časova. Ove godine očekujemo oko 70 do 80 izlagača, jer toliko imamo mesta, a dolaze nam i prodavci iz susednih sela - kaže Aleksandar Jeno, koordinator JKP "Subotičke pijace".

Na ovogodišnjem Vašaru, veliki broj proizvođača i trgovaca će kupcima ponuditi sezonsko povrće i voće po nižim cenama, te će sugrađani biti u prilici da pod povoljnijim uslovima pazare kvalitetnu zimnicu.

- Uglavnom će biti povrća, odnosno krompira, kupusa, luka, paprika, a zbog lepog vremena, sad pristiže i karfiol, koji će kupci moći da kupe po znatno jeftinijoj ceni, nego što je to bilo pre nekoliko nedelja. Od voća najviše će biti jabuka - dodaje Jeno.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3164
Povezane teme

subotičke pijace

kvantaš

vašar zimnice

kvantaška pijaca

zimnica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.