Komentara: 1
Pregleda: 2529

Vašar polovnih udžbenika u utorak u Kizuru

09.06.2017. u 12:55h
Izvor: Subotica.com
Osnovna škola "Kizur Ištvan" u utorak, 13. juna, od 12 do 14 časova, organizuje Vašar polovnih udžbenika. Za vreme vašara u školskom dvorištu učenici i njihovi roditelji će moći da kupuju, prodaju ili razmenjuju korišćene udžbenike.
Vašar polovnih udžbenika u utorak u Kizuru

OŠ "Kizur Ištvan" poziva subotičke osnovce i njihove roditelje da se pridruže akciji i ponesu sa sobom stare knjige, školski pribor, radne sveske i lektire na srpskom i mađarskom jeziku. Kako je rečeno, ovo je odlična prilika da đaci kompletiraju udžbenike za novu školsku godinu i da pri tome uštede nešto novca.

Podsećanja radi, za komplet novih udžbenika, zavisno od razreda, u subotičkim knjižarama je potrebno izdvojiti između 6.000 i 15.500 dinara, a na Vašaru, polovni udžbenici mogu da se pazare za 150 do 350 dinara, što znači da je ceo komplet moguće kupiti za maksimalno 3000 dinara.

Vašar polovnih udžbenika se održava dva puta godišnje, poslednjeg dana školske godine i prve subote u septembru.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2529
Povezane teme

Škola Kizur Ištvan

OŠ Kizur Ištvan

vašar polovnih udžbenika

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.