Komentara: 10
Pregleda: 5947

Vakcinacija starijih sugrađana bez prijave za vikend u više mesnih zajednica

19.03.2021. u 16:43h
Izvor: Subotica.com
Dom zdravlja Subotica nastaviće i tokom vikenda akciju imunizacije građana starijih od 60 godina protiv zarazne bolesti kovid-19, koji se nisu prijavili preko portala "eUprave" ili su se prijavili, a nisu još bili pozvani da prime vakcinu.
Vakcinacija starijih sugrađana bez prijave za vikend u više mesnih zajednica

Imunizacija vakcinom kineskog proizvođača „Sinofarm“ obavljaće se u subotu, 20. marta, od 8 do 13 časova u ambulanti Ogranak 1 (Kumičićeva 4), ambulanti MZ Graničar (Istočni vinogradi bb) i ambulanti MZ Aleksandrovo (Aksentija Marodića bb).

U nedelju, 21. marta, građani stariji od 60 godina moći će da se vakcinišu od 8 do 13 časova u ambulanti Ogranak 1 (Kumičićeva 4) i ambulanti MZ Mali Bajmok (Franje Kluza 2).

Zainteresovani građani kada krenu na vakcinaciju treba sa sobom da ponesu lični dokument sa slikom, po mogućnosti da popune i ponesu sa sobom obrazac za saglasnost kako bi se ubrzao proces evidentiranja u sistem. Ukoliko nisu u mogućnosti, moći će da popune i potpišu obrazac za saglasnost na samom punktu.

Dom zdravlja Subotica moli sve građane koji žele da prime vakcinu da na vakcinaciju dođu uz obavezno pridržavanje epidemioloških mera - nošenje zaštitne maske i održavanje rastojanja.

Tokom prethodnog dana u Subotici su registrovana 96 slučaja zaraze korona virusom, saopštio je Zavod za javno zdravlje Subotica.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 1 mesec
Komentara: 10
Pregleda: 5947

Povezana vest

Povezane teme

dom zdravlja subotica

vakcinacija stanovništva subotica

vakcinisanje

vakcinacija

imunizacija

korona virus

epidemija korona virusa

korona

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.