Komentara: 8
Pregleda: 7563

Uzrok smrti supružnika na Paliću najverovatnije gušenje dimom

11.01.2015. u 13:28h
Izvor: Subotica.com
Supružnici Gizela (71) i Pal (73) Berkeš, koji su u petak popodne pronađeni mrtvi u svojoj kući u Trogirskoj ulici na Paliću, najverovatnije su se ugušili od dima upaljenog taburea i kreveta, koji je upalila sveća koja je tu stajala.
Uzrok smrti supružnika na Paliću najverovatnije gušenje dimom

Njihova tela pronašla je u petak ćerka Erika Šebešćen, koja se sa njima poslednji put čula 31. decembra, dok je bila u poseti prijateljici u Nemačkoj. Pošto se nisu odazivali, a u kući se video dim, ćerka je pokušala da uđe u kuću, a kako nije imala ključ, tražila je pomoć od policije. Oni su joj, međutim, rekli da to nije njihov posao.

Kada je uz pomoć jednog prolaznika uspela da uđe u kuću, tamo je zatekla beživotna tela svojih roditelja. Opet je zvala policiju, od koje je dobila kritiku da nisu smeli da ulaze u kuću jer su tako uništili potencijalne dokaze.

Po nalogu tužioca Višeg javnog tužilaštva u Subotici tela su poslata na obdukciju i njeni rezultati pokazaće uzrok smrti dvoje staraca. Nezvanično, oni su toga dana proslavljali godišnjicu braka i zapalili sveću, od koje su izgoreli tabure i krevet, ali se požar nije proširio na celu kuću.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 3 meseca
Komentara: 8
Pregleda: 7563

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.