Komentara: 0
Pregleda: 6925

Uživo: Fudbal JSL, Radnički (Niš) - Spartak

03.04.2013. u 11:27h
Fudbaleri Spartaka u okviru vanrednog 21. kola Jelen superlige danas gostuju u Nišu ekipi Radničkog. Ovo je prva u nizu teških utakmica koja očekuje fudbalere Spartaka u narednih 10 dana. Tekstualni prenos možete da pratite na našem sajtu.
Uživo: Fudbal JSL, Radnički (Niš) - Spartak

Domaćini se nalaze u pozitivnoj seriji sa četiri uzastopne pobede, a pobedom protiv Spartaka se nadaju da će izjednačiti rekord kluba koji datira još iz 1976 kada su vezali 5 pobeda u nizu.

Sa druge strane fudbaleri Spartaka su posle nerešenog rezultata u nastavku sezone prikazali odličnu igru u subotnjoj utakmici protiv Novog Pazara, najavili nastavak dobrih igara iz jesenjeg dela i puni optimizma odlaze u Niš na megdan devetoplasiranoj ekipi Jelen super lige.

Poslednji duel ova dva kluba imali su u Subotici u prvom delu sezone kada su fudbaleri Spartaka ubedljivo bili bolji i pobedili sa 4:1.

Bez kapitena po nove bodove

Trener Kurćubić u Nišu ne može da računa na kapitena Torbicu koji je zaradio karton u duelu sa Novim Pazarom i mora da pauzira. Osim toga šef struke nema drugih kadrovskih problema, u igru se vraća i Goran Antonić koji je odradio kartone.

Težak raspored u narednih 10 dana

U narednih desetak dana fudbaleri Spartaka imaće vrlo naporan tempo, posle današnjeg meča sledi domaćinstvo u subotu (6. aprila) Radničkom iz Kragujevca, zatim 10. aprila odloženi meč (zbog snega) protiv Rada na Banjci, dok će samo tri dana kasnije (13 aprila) ponovo putovati u Beograd na megdan Crvenoj zvezdi.

Utakmica počinje u 15 časova, a tekstualni prenos možete da pratite na našem sajtu.

Uživo: Fudbal JSL, Radnički (Niš) - Spartak

Postavljeno pre 10 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 6925

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

spartak zlatibor voda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.