Komentara: 0
Pregleda: 4593

Poraz fudbalera Spartaka u Nišu (2:0)

03.04.2013. u 18:46h
Fudbaleri Spartaka nisu uspeli da osvoje nova 3 boda na gostovanju u Nišu ekipi Radničkog pošto su poraženi sa 2:0 (0:0), uz jedan neiskorišćen penal domaćih.
Poraz fudbalera Spartaka u Nišu (2:0)

Utakmica je protekla u pretežno boljoj igri domaćih koji su nošeni velikom podrškom "Meraklija" koji su pomogli timu da izjednače rekord kluba iz 1976 godine kada su takođe vezali 5 pobeda u nizu.

Prilično nezanimljiva utakmica u prvom delu, sa velikim brojem prekida na sredini terena, sa malim brojem prilika i bez tempa. Mreže su mirovale do '55 minuta kada je Radnički poveo, a zatim i u '77 minutu duplirao svoju prednost koju je i sačuvao do kraja, uz već pomenuti neiskorišćeni penal.

Trener Kurćubić je iskoristio sve 3 izmene (Nosković umesto Antonića, Vojvodić umesto Despotovića i Milivojev umesto Čovića).

Fudbaleri Spartaka su i u Nišu imali solidnu podršku Marinaca, pogotovo ako se uzme u obzir razdaljina i odigravanje ranije poslepodne u toku radnog dana. Baš kao i u Subotici krajem septembra 2012. godine, bratske navijačke grupe Meraklije i Marinci zajednički na istoj tribini bodrili su svoje klubove.

Poraz fudbalera Spartaka u Nišu (2:0)

Poraz fudbalera Spartaka u Nišu (2:0)

Težak raspored u narednih 10 dana

U narednih desetak dana fudbaleri Spartaka imaće vrlo naporan tempo, posle današnjeg meča sledi domaćinstvo u subotu (6. aprila) Radničkom iz Kragujevca, zatim 10. aprila odloženi meč (zbog snega) protiv Rada na Banjci, dok će samo tri dana kasnije (13 aprila) ponovo putovati u Beograd na megdan Crvenoj zvezdi.

Postavljeno pre 11 godina i 2 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 4593

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

spartak zlatibor voda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.