Komentara: 4
Pregleda: 6297

Uz pomoć donatora obnovili vrtić

26.12.2012. u 19:35h
Izvor: SuMedija
Mališani u vrtiću „Marjai Marija” predškolske ustanove „Naša radost” su zahvaljujući angažovanosti roditelja i pomoći donatora, koji su omogućili renoviranje tri prostorije, dobili bolje i kvalitetnije uslove za rad.
Uz pomoć donatora obnovili vrtić

Prošle nedelje su završeni radovi u okviru kojih su u ovom objektu renovirani kuhinja, kupatilo i predsoblje.

- Roditelji su u septembru predložili da pokušamo da nađemo donatore i sredstva da obnovimo objekat. Pronašli smo donatore uz čiju pomoć smo kupili nove kuhinjske elemente i dva stola, renovirali kupatilo i postavili laminat u kuhinji i predsoblju.

Za renoviranje ovih prostorija uložena su sredstva u vrednosti od oko 650 evra. Jedan deo radova su majstori obavili besplatno, a PU „Naša radost” je obezbedila molere koji su okrečili te tri prostorije. Na ovaj način je renoviran jedan deo objekta, a potrebno je još obezbediti sredstva za kupovinu nameštaja u glavnoj prostoriji, srediti ulaz sa terase koji prokišnjava i odakle se voda sliva u podrum u kojem se nalazi likovni kutak, ali i obnoviti dečje igralište u dvorištu u kojem su sada jedna ljuljaška, klackalica i peščanik - kaže Zoran Ivošević, strukovni vaspitač specijalista u vrtiću „Marjai Marija”.

Ovo je specifičan objekat koji podseća na porodičnu kuću gde se vaspitači trude da deci bude što lepše i prijatnije.

Uz pomoć donatora obnovili vrtić

- Ovo je mešoviti vrtić u kojem borave deca od tri do sedam godina. Sada je upisano 19 dece sa kojima radimo istu aktivnost, ali u zavisnosti od uzrasta zahtev prema detetu je veći. Vrtić je što se tiče didaktičkih materijala i sredstava za rad sa decom vrlo dobro opremljen. Deca imaju i časove engleskog dva puta nedeljno i zaista se vaspitačica Snežana Čukić i ja trudimo da sa decom radimo kvalitetno, ali i da im svaki dan bude zanimljiv i da nauče nešto novo - kaže Ivošević.

Ovim putem se vaspitači i mališani iz ovog vrtića zahvaljuju „Visa promu” koji su donirali boje, roditeljima koji su sakupili sredstva za kuhinju, „Kući zdravlja” i „Rodex” špediciji koji su kupili stolove za kuhinju i firmi „Line flooring” koja je obezbedila laminat.

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 11 godina i 4 meseca
Komentara: 4
Pregleda: 6297
Povezane teme

vrtić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.