Komentara: 55
Pregleda: 41687

Uvodi se policijski čas u Beogradu, oštre mere radikalno ograničavaju okupljanja

07.07.2020. u 20:09h > 20:56
Izvor: Subotica.com
Uvodi se policijski čas u Beogradu, oštre mere radikalno ograničavaju okupljanja

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom poslepodneva obratio se javnosti povodom planova za suzbijanje epidemije koronavirusa, ali i povodom razgovora o formiranju nove Vlade Srbije, nastavka dijaloga između Beograda i Prištine.

- Od sutra će biti zabranjeno svako javno okupljanje za više od pet ljudi bilo u otvorenom ili zatvorenom prostoru, a od petka (18h) počinje policijski sat, do ponedeljka (5h), a posle ćemo da vidimo - rekao je Vučić.

Predsednik Srbije na početku obraćanja govorio je o alarmantnoj situaciji u Beogradu, navodeći i da je ozbiljno još u četiri grada u Srbiji, ali u prvoj informaciji nije jasno naznačio da li će policijski čas i nove mere odnositi na čitavu Srbiju. Naknadno je pojašnjeno da su u pitanju mere u Beogradu.

- Ja bih voleo da je policijski čas u celoj Srbiji, ali videćemo šta će odlučiti Krizni štab - rekao je Vučić.

U poslednja 24 časa u Srbiji je na korona virus testirano 8.287 osoba, pozitivno je bilo njih 299, a nažalost preminulo je 13 lica, najviše od početka epidemije u našoj zemlji. Na respiratorima se trenutno nalazi 110 pacijenata.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 8 meseci
Komentara: 55
Pregleda: 41687

Povezane vesti

Povezane teme

korona virus

policijski čas

epidemija korona virusa

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.