Komentara: 9
Pregleda: 2524

Uto Karem najveća zvezda ovogodišnjeg Summer3p festivala

19.06.2018. u 17:14h
Izvor: Subotica.com
Summer3p festival, koji će se održati od 19. do 22. jula, na atraktivnoj lokaciji termalnih bazena kraj jezera Palić, najavljuje velika imena svetske elektro scene, nove uzbudljive muzičke sadržaje i bogat prateći program.
Uto Karem najveća zvezda ovogodišnjeg Summer3p festivala

Tehno DJ i producent Uto Karem je najveća zvezda ovogodišnjeg Summer3p festivala, a njegov nastup zakazan je za petak, 20. jul. Za miks pultom iste večeri, naći će se i slovački tehno-haus DJ Denes Toth

Narednog dana, 21. jula, nastupiće legendarni škotski Silicon Soul, a muzičku podršku pružiće im mladi mađarski virtuozni DJ dvojac Secret Factory.

- Summer3p festival po 16. put na Paliću ugostiće velike zvezde elektro scene, kao što su Uto Karem iz Italije i Silicon Soul iz Velike Britanije, čije hitove svako od nas poznaje, a da možda nije ni svestan da su to oni, tako da preporučujemo You Tube, kako bi Subotica i Palić stekli uvid, ko im to dolazi u goste. Zaista smo prezadovoljni što smo uspeli da dogovorimo njihove nastupe. Nije bilo jednostavno, ali smo uspeli. Pored njih, biće tu još i izvođači iz Slovačke, Mađarske i naravno neizostavna proverena domaća podrška - izjavio je Oliver Tomić, direktor komunikacija Summer3p festivala.

Uto Karem najveća zvezda ovogodišnjeg Summer3p festivala

Uto Karem

Organizatori su odlučili da prvi dan festivala posvete hip-hop zvuku, a na oduševljenje brojnih domaćih fanova nastupiće Ajs Nigrutin i Timbe, članovi hip-hop sastava "Bad Copy", prepoznatljivog po autentičnim, duhovitim i provokativnim rimama.

Festival će i ove godine ponuditi raznovrsne prateće programe, s posebnim akcentom na kreativnim radionicama za najmlađe i "Porodičnim danom" u nedelju, koji će obilovati zanimljivim sadržajima za celu porodicu.

- Naš rad i trud, kao i do sada, prepoznali su Grad Subotica i AP Vojvodina, te im se ovim putem zahvaljujemo na podršci koju nam pružaju sve ove godine, a neizostavno je i razumevanje preduzeća "Park Palić", na čijem prostoru se Summer3p održava. Ipak, za samu organizaciju nije sve tako sjajno, jer su nam komercijalni sponzori smanjili sponzorstva. Subotica postaje manje interesantan grad velikim multinacionalnim kompanijama. Sve odlazi u Beograd i Novi Sad, a suočeni smo i sa odlaskom mladih iz grada. Volimo da kažemo da je Summer3p manifestacija za uzrast od dve do 102 godine, jer za svakoga ima po nešto, i računamo da ćemo nakon festivala moći da kažemo da nas je za 16 godina posetilo 150 hiljada ljudi - zaključio je Tomić.

Uto Karem najveća zvezda ovogodišnjeg Summer3p festivala

Summer3p festival održava se od 2003. godine na Termalnim bazenima i Muškom štrandu kraj jezera Palić. Festival sa ponosom nosi EFFE etiketu za 2017/2018. godinu i pripada grupi najboljih evropskih festivala u svojoj kategoriji. Festival je 2015. godine dobio priznanje za izuzetan doprinos razvoju turizma na Paliću, a od 2010. je uvršten u zvaničnu turističku ponudu Grada Subotice, Vojvodine i Republike Srbije. O uspehu i kvalitetu Summer3p festivala takođe govori u prilog i to da ga je 2012. godine ugledni engleski časopis "The Guardian" uvrstio među osam evropskih festivala koji se održavaju na najatraktivnijim lokacijama.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 9 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 2524

Povezana vest

Povezane teme

termalni bazen na paliću

termalni bazen

summer3p

summer3p festival na paliću

leto na paliću

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.