Komentara: 0
Pregleda: 2709

Usvojen predlog Odluke o komunalnom redu

09.11.2011. u 15:36h
Izvor: RTV Yueco
Usvojen predlog Odluke o komunalnom redu

Gradsko veće usvojilo je predlog Odluke o komunalnom redu koji će se naći pred odbornicima lokalnog parlamenta na narednom zasedanju. Usvojeno je i nekoliko planova detaljne regulacije koji se odnose na deseti deo naselja “Peščara, izmene dela plana za centar grada zone 1 i 3, kao i za deo prostora Mesne zajednice “Mali Bajmok” namenjen za komercijalne svrhe. Svi predlozi odluka će biti upućeni Skupštini grada na usvajanje.

Predlog Odluke o komunalnom redu proizilazi iz potrebe da se jednom za svagda propišu pravila ponašanja svih lica koja su odgovorna za održavanje grada. Odlukom je regulisano ko vrši nadzor i sistem kažnjavanja.

Za prvih devet meseci grad je raspolagao sa dve milijarde 518 miliona i 866 hiljada dinara što iznosi 59,4 odsto planiranog obima, a 94,9 odsto u odnosu na isti period prošle godine. Rashodi su realizovani u visini od dve milijarde 407 miliona i 948 hiljada dinara, što znači da je realizovano 56,82 odsto rashoda za prvih devet meseci.

Članovi Gradskog veća su doneli rešenje o davanju saglasnosti na cene pijačnih usluga,a nisu usvojili novi cenovnik JKP “Dimničar”. Doneli su i rešenje o izmenama i dopunama Rešenja o obrazovanju Saveta za bezbednost saobraćaja na lokalnim ulicama i putevima tako što je povećan za jednog člana iz udruženja subotičkih taksista.Rešenja ne idu na usaglašavanje Skupštini grada.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2709
Povezane teme

mali bajmok

komunalni red

jkp dimničar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.