Komentara: 1
Pregleda: 2144

Uspešni nastupi vaterpolista Spartak-Prozivke na Kupu Vojvodine i u Područnoj ligi

11.11.2013. u 10:13h
Izvor: Subotica.com
Vaterpolisti VK "Spartak - Prozivka" učestvovali su prethodnog vikenda na Kupu Vojvodine i Područnoj ligi Mađarske u 3 starosne kategorije - od 13 do 17 godina. U svim odigranim mečevima tog dana ostvaren je maksimalan učinak.
Uspešni nastupi vaterpolista Spartak-Prozivke na Kupu Vojvodine i u Područnoj ligi

U polufinalu Kupa Vojvodine u kategoriji do 13 godina (2001. i mlađji) vaterpolisti Spartak-Prozivke došli su do dve pobede, protiv Poleta (4:9) i protiv Proletera (15:1). Ekipu su činili: Radičev, Horvacki, Katić, Stojanović Nikola, Filipović, Orčić, Varkulja, Stojanović Jovan, Bedić, Kokai, Saulić, Krastajić, Ralić, Najdeski, Ivanković, Lukić, Radulović, Babuškov, Sabo B, Liptak. Trener ekipe je bio Dražen Videc.

U okviru 1. kola Kupa Vojvodine za takmičare do 17 godina, ekipa Spartak-Prozivke pobedila je Polet rezultatom 8:10. Ekipa je nastupila u sastavu: Milošević, Todoručin, Stipančević, Varga, Čordaš, Kondić, Nikolov, Banićević, Klinovski, Aleksić, Temunović, Ostojić, Masnikosa, Vuković. Trener ekipe je bio Vil Ludvig.

U kategoriji do 15 godina (1999. i mlađi) u okviru Područna Lige Mađarske (1. kolo), vaterpolisti Spartak-Prozivke pobedili su u dva meča, a protivnici su bili Viitorul Cluj (4:11) i Nyiregyhaza (8:2). U sastavu ekipe bili su: Uzelac, Lovadinov, Veljić, Flajšman, Popović, Glamočanin, Ralić, Varkulja, Horvacki Aleksandar, Vekonj Endre, Đoković, Jošić, Jurić, Knežević, Ivanišević. Trener ekipe je bio Tomo Ranković.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2144
Povezane teme

vaterpolo

vaterpolo klub spartak prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.