• Pregleda: 3239

Uspešan vikend vaterpolista VK "Spartak-Prozivka" na Kupu Vojvodine

Na bazenu SRC "Prozivka" za vikend je održan Kup Vojvodine za vaterpoliste starosti do 15, odnosno 17 godina na kojem je VK "Spartak-Prozivka" bio domaćin. Domaćini su nastupili sa dve ekipe, od kojih je prvi tim ostvario sve pobede, dok je "B" tim poražen u dva susreta - upravo od prvog tima i ekipe "Polet" iz Sombora.
Uspešan vikend vaterpolista VK "Spartak-Prozivka" na Kupu Vojvodine

Na Kupu Vojvodine za dečake do 15 godina prvi tim VK "Spartak-Prozivka" pobedio je je sve svoje protivnike, uključujući i svoj "B" tim.

Ostvareni rezultati Subotičana su:

  • Spartak-Prozivka 1 - Spartak-Prozivka 2  14:8
  • Spartak-Prozivka 2 - Polet 1:8
  • Spartak-Prozivka 1 - ŽAK 17:4
  • Spartak-Prozivka 1 - Polet 20:3
  • Spartak-Prozivka 2 - ŽAK 3:15

Za VK "Spartak-Prozivka" 1 i 2 nastupili su: Uzelac, Flajšman, Ralić, Veljić, Popović, Lovadinov, Đoković, Jošić, Varkulja, Horvacki A., Horvacki S., Katić, Kupusarević, Višnjić, Vanja Aleks, Vekonj, Ranisavljević, Orovec, Jurić, Vučinac, Olah, Tovarišić, Nikolovski, Prebiračević, Matin, Jakšić, Laban, Ivanišević, Knežević. Ekipu sa klupe je vodio Tomislav Ranković.

Na Kupu Vojvodine, takođe održanom u SRC "Prozivka", za igrače do 17 godina, vaterpolisti prvog tima  pobedili su ekipu ŽAK-a iz Kikinde sa ubedljivih 15:5. Ekipu su činili: Milošević, Todoručin 1, Stipančević 1, Masnikosa, Čordaš, Kondić 2, Nikolov 4, Banićević 1, Temunović 1, Aleksić 1, Popović 1, Ostojić 3, Vuković. Trener ekipe je bio Vil Ludvig.

povezane teme

1
umi Odgovori
Bravo Spartak 1!!!Bravo Nikolaaaaaaaaa!!!!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.