Komentara: 1
Pregleda: 3544

Uspešan vikend vaterpolista VK "Spartak-Prozivka" na Kupu Vojvodine

16.11.2013. u 23:46h
Na bazenu SRC "Prozivka" za vikend je održan Kup Vojvodine za vaterpoliste starosti do 15, odnosno 17 godina na kojem je VK "Spartak-Prozivka" bio domaćin. Domaćini su nastupili sa dve ekipe, od kojih je prvi tim ostvario sve pobede, dok je "B" tim poražen u dva susreta - upravo od prvog tima i ekipe "Polet" iz Sombora.
Uspešan vikend vaterpolista VK "Spartak-Prozivka" na Kupu Vojvodine

Na Kupu Vojvodine za dečake do 15 godina prvi tim VK "Spartak-Prozivka" pobedio je je sve svoje protivnike, uključujući i svoj "B" tim.

Ostvareni rezultati Subotičana su:

  • Spartak-Prozivka 1 - Spartak-Prozivka 2  14:8
  • Spartak-Prozivka 2 - Polet 1:8
  • Spartak-Prozivka 1 - ŽAK 17:4
  • Spartak-Prozivka 1 - Polet 20:3
  • Spartak-Prozivka 2 - ŽAK 3:15

Za VK "Spartak-Prozivka" 1 i 2 nastupili su: Uzelac, Flajšman, Ralić, Veljić, Popović, Lovadinov, Đoković, Jošić, Varkulja, Horvacki A., Horvacki S., Katić, Kupusarević, Višnjić, Vanja Aleks, Vekonj, Ranisavljević, Orovec, Jurić, Vučinac, Olah, Tovarišić, Nikolovski, Prebiračević, Matin, Jakšić, Laban, Ivanišević, Knežević. Ekipu sa klupe je vodio Tomislav Ranković.

Na Kupu Vojvodine, takođe održanom u SRC "Prozivka", za igrače do 17 godina, vaterpolisti prvog tima  pobedili su ekipu ŽAK-a iz Kikinde sa ubedljivih 15:5. Ekipu su činili: Milošević, Todoručin 1, Stipančević 1, Masnikosa, Čordaš, Kondić 2, Nikolov 4, Banićević 1, Temunović 1, Aleksić 1, Popović 1, Ostojić 3, Vuković. Trener ekipe je bio Vil Ludvig.

Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3544
Povezane teme

vaterpolo

src prozivka

vaterpolo klub spartak prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.