• Pregleda: 3335

Uspešan nastup plivača Spartaka na mitingu "Voša 2013" i novi rekordi Novaka Savića

Plivači Spartaka su i ovaj vikend imali uspešan nastup. U subotu (16. novembra) na veoma jakom, XXXIV po redu, plivačkom mitingu "Voša 2013" u Novom Sadu u konkurenciji klubova iz Bosne i Hercegovine, Bugarske, Mađarske, Makedonije, Crne Gore, Slovenije i Srbije plivači Spartaka su osvojili 7 medalja, dok je Novak Savić postavio dva nova nacionalna rekorda u kategoriji mlađih pionira.
Uspešan nastup plivača Spartaka na mitingu "Voša 2013" i novi rekordi Novaka Savića

Ostali članovi ekipe su takođe ostvarili dobre rezultate, uz napomenu da je ovo takmičenje poslednja provera plivača iz vojvođanskih klubova pred konačno formiranje ekipa Plivačkog saveza Vojvodine za nastup na međunarodnim takmičenjima u Kranju i Ljubljani koja će se održati u decembru ove godine.

Osvajači medalja na ovom takmičenju su:

Mlađi pioniri:

  1. Savić Novak, 2 zlatne (novi nacionalni rekordi u disciplinama 100m delfin i 200m slobodno)
  2. Fermanović Borislav, srebrna, 200m prsno

Kadeti:

  1. Šoštarec Milica, bronzana na 100m slobodno
  2. Horvat Laura, srebrna na 100m leđno i
  3. Barna Andrej, zlatna 100m slobodno i srebrna 200m mešovito.

Naredno takmičenje koje očekuje plivače Spartaka je međunarodni plivački miting koji se održava sledećeg vikenda u Hodmezevašarhelju (Mađarska).

Izvor: Plivački klub "Spartak"

povezane teme

3
fax Odgovori
pa dobro novace savicu dokle ces vise da terorises plivace srbije ?pusti i druge malo da osvajaju medalje brate pretera ga uze sve covece....
Srecko Katanec Odgovori
Lep uspeh Novaka Savica, ali ne i PK Spartak (samo 1. plivac zlatnu medalju, samo 7 medalja, Sostarec tek treca?). Jedan je Novak, cestitam.
Suboticanin Odgovori
G Katanec,istina SAMO 7 medalja,lep uspeh Novaka Savica ali i PK Spartaka, jer Novak Savic je PK Spartak i PK Spartak je Novak Savic,a i da nisu osvojili ni jednu medalju ucinak je isti ,bili su i ostace tim koji neki nikad nece imati,dok se vi bavite rekla kazala PK Spartak SAMO vredno radi....
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.