Komentara: 1
Pregleda: 2594

Uspešan nastup plivača Spartaka na međunarodnom mitingu “Poletrac 2013″

28.10.2013. u 10:23h
Izvor: Plivački klub "Spartak"
Proteklog vikenda deo takmičarskih i predtakmičarskih selekcija Spartaka nastupio je na međunarodnom plivačkom mitingu “Poletarac 2013″ koji je održan u Novom Sadu. Na takmičenju je učestvovalo 569 takmičara iz Slovenije, BiH i Srbije.
Uspešan nastup plivača Spartaka na međunarodnom mitingu “Poletrac 2013″

Plivači i plivačice Spartaka su osvojili 35 medalja u pojedinačnoj konkurenciji i jednu u štafeti. U ženskoj štafeti, koja je osvojila zlatnu medalju, nastupile su Veljović Jovana, Megađa Marta, Evetović Sara i Der Teodora.

Osvajači medalja u pojedinačnoj konkurenciji u kategoriji devojčica su: Bošnjak Emanuela (bronzana), Zubelić Anja (tri bronzane), Megađa Marta (zlatna i bronzana),Ladocki Ana Judit (zlatna, srebrna i bronzana),Evetović Sara (srebrna i dve bronzane), Kujundžić Iva (dve zlatne i srebrna), Skenderović Tea (srebrna i bronzana),Čajkaš Petra (srebrna), Der Teodora (zlatna i srebrna),Veljović Jovana (zlatna) iBurza Evelin (srebrna) dok su u kategoriji dečaka medalje osvojili: Tutić Veljko (zlatna i bronzana), Hajagoš Adriel (dve zlatne), Ladocki Adam (zlatna i dve srebrne), Hunjadi David (bronzana),Morača Aleksandar (zlatna i srebrna), Fermanović Borislav (dve srebrne), Bulatović Marko (srebrna)

Izvor: Plivački klub "Spartak"
Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2594
Povezane teme

plivanje

plivački klub Spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.