Komentara: 0
Pregleda: 2945
Foto

Uspešan nastup penjača Spartaka na Prvenstvu Srbije u Subotici

01.03.2016. u 15:45h
Izvor: Subotica.com
U Osnovnoj školi "Jovan Mikić" u nedelju je održano Prvo kolo državnog prvenstva u sportskom penjanju na veštačkoj steni u disciplinama težinsko i brzinsko.
Uspešan nastup penjača Spartaka na Prvenstvu Srbije u Subotici

Na takmičenju je učestvovao 61 takmičar iz 11 klubova iz Srbije i Mađarske, a među njima i članovi Železničko planinarskog kluba "Spartak".

Od rezultata subotičkih penjača izdvojili su se Dominik Ileš koji je osvojio treće mesto u obe discipline, u težinskoj i brzinskoj disciplini u konkurenciji devojčica kadetkinja Nora Bognar je osvojila prvo mesto, dok je u konkurenciji dečaka osvojila drugo.

Treće mesto kod kadeta osvojio je Sergej Žeželj,  a u seniorskoj disciplini su prvo i drugo mesto osvojili Ilija Tomić i Milan Tomić. Među seniorkama prvo mesto u brzinskom takmičenju osvojila je Nora Bognar, a drugo mesto je osvojila Sara Pirnat.

Uspešan nastup penjača Spartaka na Prvenstvu Srbije u Subotici

Izvor: Subotica.com
Prvo kolo državnog prvenstva u sportskom penjanju Prvo kolo državnog prvenstva u sportskom penjanju Prvo kolo državnog prvenstva u sportskom penjanju Prvo kolo državnog prvenstva u sportskom penjanju Prvo kolo državnog prvenstva u sportskom penjanju Prvo kolo državnog prvenstva u sportskom penjanju Prvo kolo državnog prvenstva u sportskom penjanju Prvo kolo državnog prvenstva u sportskom penjanju
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 2945
Povezane teme

penjački klub spartak

sportsko penjanje

klub sportskih penjača spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.