• Pregleda: 1165

Uspešan nastup atletičarki Spartaka na mitingu u Senti

Proteklog vikenda u Senti je održan tradicionalni atletski miting na kome su vrlo uspešno učestvovale tri najbolje atletičarke AK "Spartak" iz Subotice i ostvarile vrlo dobre rezultate.
Uspešan nastup atletičarki Spartaka na mitingu u Senti

Po vrlo toplom i blago vetrovitom vremenu u disciplini bacanja kugle višestruka i neprikosnovena prvakinja Srbije Dijana Šefčić je pobedila sa rezultatom 13.40 i pokazala da se nalazi u dobroj formi pred početak najznačajnijih takmičenj u sezoni.

U disciplini 100m za žene učestvovale su Jovana Ilić (1997) i Luna Vodana Jović (1998) i postigle su odlične rezultate i lične rekorde.

Jovana Ilić je osvojila ukupno ćetvrto mesto na 100 metara žene sa 12.39 i pokazala da se nalazi u odličnoj formi i da predstavlja jednu od najozbiljnijih kandidatkinja za juniorsku reprezentaciju Srbije.

Luna Vodana jović je ostvarila novi lični rekord na 100m sa 12.94 i pokazala da se nalazi na dobrom putu da u nastavku sezone ponovi uspeke od pre dve godine i možda i udje u reprezentaciju mlađih juniorki na 200 ili 400 metara.

Posle ove značajne pripremne trke sledeći značajan izazov za mlade takmičarke je regionalno školsko takmičenje u Novom Sadu gde učestvuju na 100 metara (Jovana) i 400 metara (Luna) kao članice ekipe srednje ekonomske škole u Subotici a potom kvalifikacije kupa Srbije za Seniorke 22 i 23 maja.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

1
bona fide Odgovori
Pre svega cestitke.
Logicno je... kad sa nase blatnjave atletske staze osetite pravu onda prosto letite.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.