Komentara: 0
Pregleda: 2052

Uspeh subotičkih srednjoškolaca u kvizu "Mreža čitanja"

15.03.2023. u 13:42h
Izvor: Subotica.com
Od 27 subotičkih srednjoškolaca koji nastavu pohađaju na hrvatskom jeziku, a koji su 8. marta učestvovali na drugom nivou kviza za podsticanje čitanja i kreativnosti "Mreža čitanja", čak njih 14 se plasiralo na poslednji, nacionalni nivo takmičenja.
Uspeh subotičkih srednjoškolaca u kvizu "Mreža čitanja"

U poslednjem nivou kviza "Mreža čitanja" učestvovaće subotički gimnazijalci Marko Cvijetić, Lucia Mamužić, Dominik Kujundžić, Ivan Huska, Ana Skenderović, Luka Mrkaljević i Petra Benčik. Takođe, tamičiće se đaci Srednje medicinske škole Egon Ferković, Radmila Đukić, Marijana Čordarić, Iva Katić, Jana Mihajlović, Božana Vujačić i Uroš Ninić.

U onlajn kvizu znanja učestvovalo je više od 500 đaka iz Hrvatske i Subotice, a na poslednjem nivou, koji će biti održan 12. maja učestvovaće oni koji su imali više od 75 odsto tačnih odgovora, što je 375 srednjoškolaca.

Uspeh subotičkih srednjoškolaca u kvizu "Mreža čitanja"Kviz za podsticanje čitanja i kreativnosti "Mreža čitanja" organizuje Hrvatska mreža školskih bibliotekara, a u Subotici ga sprovodi Gradska biblioteka.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 2052
Povezane teme

gradska biblioteka subotica

kviz mreža čitanja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.