Komentara: 3
Pregleda: 12061

Uskoro hapšenje ubice učenice iz Subotice?

12.10.2010. u 16:06h
Izvor: Press Online
<p>Policija u Subotici identifikovala je osumnjičenog za ubistvo Milice Barašin i očekuje se njegovo skoro hapšenje. Kako je Press već pisao, radi se o mladiću koji je želeo vezu sa Milicom, ali je ona to odbijala. Nesrećna devojka ubijena je u četvrtak uveče kada joj je napadač nožem skoro odrubio glavu.</p>
Uskoro hapšenje ubice učenice iz Subotice?

Obavili smo informativne razgovore sa velikim brojem osoba. Krug oko ubice se sužava, ali zbog interesa istrage ne možemo da objavimo detalje. Milica je ubijena najverovatnije zbog neuzvraćene ljubavi - kaže za Press izvor iz istrage i dodaje da su pojačane patrole u subotičkom naselju Zorka u kojem je ubijena devojka i da policija brine o bezbednosti građana.

Milica Barašin zabavljala se sa četiri godine starijim S. V. (20) sa kojim je nedavno raskinula. S. V. je bio na saslušanju u policiji i prošao je na poligrafu.
- S. V. danima ne jede niti spava. Kaže bolje mu je kada radi. Svakodnevno obilazi Miličin grob. Stalno priča o njoj. Nedostaje mu, boli ga što je nema, a pri tom upiru prst u njega. Saslušamo ga jer vidimo da mora da olakša dušu, jer je i on mlad - kaže koleginica Miličinog bivšeg momka i dodaje:
- On i Milica su se voleli i njihovo društvo očekivalo je pomirenje nakon raskida. Umesto toga desila se tragedija. I mi jedva čekamo da se ova situacija reši, jer dok je ubica na slobodi svuda idemo kolima. Niko više ne izlazi u šetnju.

 

Izvor: Press Online
Postavljeno pre 13 godina i 6 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 12061
Povezane teme

Ubistvo u Subotici

Milica Barašin

Ubistvo Milice Barašin

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.