• Pregleda: 2323

Uskoro dva nova gerontološka kluba

Gerontološki centar iz Subotice pozvan je od strane Majkrosofta da u petak prisustvuju skupu o Sinergiji.
Uskoro dva nova gerontološka kluba

U narednom periodu očekuje se potpisivanje sporazuma o razumevanju između pomenute socijalne ustanove i Majkrosofta o pronalaženju najboljeg softverskog rešenja za formiranje elektronskih lista praćenja korisnika Gerontološkog centra i na taj način bi imali potpunu evidenciju.

U planu je da se novac nabavi preko IPA projekta. Pored toga, uskoro počinju i radovi na otvaranju Gerontoloških klubova u Tavankutu i Starom Žedniku, a u planu je i Dudova Šuma. Za pomenuta dva gerontološka kluba obezbeđeno je 600.000 dinara.

Izvor: RTV Yueco / Autor: Sandra Iršević

povezane teme

6
radna mesta Odgovori
Subotici trebaju radna mesta, dosta je klubova koje finasira opština, klubovi su veliki trošak za siromašnu Suboticu. Omladinu treba zaposlit, osmislite projekte za neku proizvodnju.
dodjos Odgovori
jednom recju-car!
Član51406 Odgovori
Yoda in action!
Eternal Odgovori
Sigurna sam da se neće seniori zaposliti u tim klubovima, nego baš mladi i onima kojima posao treba... :)
Pametnjaković Odgovori
Šta to znači, da je Bill Gates pozvao Ivaniševića na konsultacije kod sebe ????
Naravno, šalim se, ALI :

"o pronalaženju najboljeg softverskog rešenja za formiranje elektronskih lista praćenja korisnika Gerontološkog centra i na taj način bi imali potpunu evidenciju."

Pa ako je ovo razlog potpisivanja sporazuma o razumevanju između pomenute socijalne ustanove i Majkrosofta, onda je to jako mršav razlog.
Te elektronske liste praćenja korisnika zbog evidencije bi vam napravio osrednji informartičar
za sitne pare, to nije ništa za njih, nije to ništa novo i revolucionarno, softver sasvim jednostavan, za to vam iskreno rečeno ne treba Microsoft.
Ali ajde, svakako će to biti IPA pare, pa se može trošiti na gluposti.
A i šta nas briga za pare, kada ih svakako nećemo mi nabavljati.
hsgrtgj Odgovori
Dzej rules
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.