• Pregleda: 3678

Uređenje jezera Skenderovo

Tavankućani nameravaju da urede jezero na Skenderovu, a za taj projekat su na pokrajinskom konkursu dobili 11,5 miliona dinara.
Uređenje jezera Skenderovo

Posao je putem javne nabavke dobilo preduzeće „Dunav-Tisa-Dunav", a radiće se na proširenju i produbljivanju kanala i izmuljavanju tog dela, zatim uređenju obala i otvaranju kupališta.

Zahvaljujući poribljavanju, i ribolovci će na obalama naći svoje mesto. Uređenje jezera na Skenderovu, kako kažu u Mesnoj zajednici Tavankut, zajednički treba da finansiraju Pokrajinski fond za privredu, vodoprivredu i šumarstvo, Vode Vojvodine i grad.

Izvor: SuMedija

povezane teme

7
Lalo Odgovori
Jo joj, samo da ne nestanu novci !!!
Mir&co Odgovori
A ja čuo da je "akumulacija Skenderovo" odnedavno privatno vlasništvo. Hoće demokrate još jedno kupalište tuđim novcima da grade.
jaa Odgovori
sve je to ok, samo da naprave jednom redovno mesto za kupanje a ne da tamo dodju i pecarosi ! !
ribolovac Odgovori
Pošto je dnevna dozvola (u najboljem slučaju) ? :)
jezero Odgovori
kako lazu to obecavaju vec 3 godine a od ti para nema ni dinara to se neko dobro ogradio a jezero je ostvljeno da propada.
Keki Odgovori
@ribolovac Dnevna dozvola bi trebala biti 500,jer je drzavna voda,nije privatizovana. Ali moras ici na suzeni deo. Ja sam bio na sirokom delu i imao sam samo crvenperke,bodorke i beovice. Trava i granje stvaraju veoma veliki problem za feeder ili bilo koje tehnike na dnu. Pre 2 godine sam ulovio 5,6 kila babuske,ali sada je tamo haos. Jezero mi se ne svidja ni malo. Mrtva Tisa je majka sbih boda severnobackog okruga.
baki Odgovori
ok druze samo da pitam posto si napisao da je tisa tj mrtva tisa zakon reci mi gde ide riba i gde je najbolje pecati kod kod dela na mrtvoj tisi
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.