Komentara: 16
Pregleda: 6595
Foto

Upriličen prijem za "srebrnog" kikboksera

08.11.2019. u 14:58h
Izvor: Subotica.com
Član Gradskog veća zadužen za sport i omladinu, Nemanja Simović, u društvu sekretara Sportskog saveza Subotice, Dejana Vukovića, primio je danas u svom kabinetu kikboksera Miloša Keljanovića, nakon osvajanja srebrne medalje na Svetskom prvenstvu.
Upriličen prijem za "srebrnog" kikboksera

Podsetimo, krajem oktobra u Sarajevu je održano 22. izdanje Svetskog prvenstva u kikboksu za seniore. Među srpskim reprezentativcima je bio Subotičanin Miloš Keljanović, koji je u kategoriji do 75 kilograma došao do srebrnog odličja.

Keljanović je nastupao u disciplini lou kik, kategorija do 75 kilograma i posle nekoliko odličnih borbi u finalu je morao da čestita boljem od sebe. Ipak prilika da bude deo na Gala večeri, da njegov meč bude među dvanaest mečeva svih kategorija, veliko je priznanje za njega.

Povodom uspeha koji je Subotičanin nedavno napravio upriličen je prijem u kabinetu člana Gradskog veća zaduženog za sport i omladinu, a prilikom tog susreta Keljanović je ispričao deo svog iskustva sa planetarne smotre, podsetio na dosadašnje uspehe, ali i upoznao domaćina sa  nekim budućim planovima.

Upriličen prijem za "srebrnog" kikboksera

- Kako vreme odmiče shvatam šta sam ostvario. Nažalost nisam ispunio svoj cilj da osvojim zlatnu medalju, ali to će me motivisati da radim još jače i da narednom prilikom uzmem zlato. Do kraja godine odboksovaću još par mečeva, a glavni cilj za narednu godinu mi je Evropsko prvenstvo u Turskoj, a pre toga me čekaju pripreme i kvalifikacije - kaže Miloš Keljanović.

Dvadesetpetogodišnjem Keljanoviću je ovo drugi prijem u Gradskoj kući, prvi je imao kao junior, sada prvi put kao senior, a nada se da neće biti poslednji vezan za njegove buduće uspehe.

- Zahvaljujem se gradu i Nemanji Simoviću na prijemu, učinili su mi čast, po drugi put u mojoj karijeri, prvi put kao senioru. - dodao je Keljanović

Upriličen prijem za "srebrnog" kikboksera

Čestitavši Milošu na izuzetnom postignuću član GV je poručio da je prijem organizovan za uspeh koji je postigao, ali i kao podstrek za dalje planove, sportske ciljeve.

- Miloš iako nije više član Spartaka, već sada nastupa za novosadsku Vojvodinu, mi ga pamtimo kao naše dete, podržali smo ga kroz stipendiju i imali smo priliku i ranije da se radujemo njegovim uspesima. Kada sportista bude spreman da zarad svog napretka pređe u klub koji možda ima bolje uslove i gde će bolje napredovati, mi tu priču podržimo. - rekao je Nemanja Simović - Kik boks je težak sport, ali verujem se da će mu srebrna medalja sa Svetskog prvenstva biti motivacija u daljoj karijeri, u nadi osvajanja one najsjajnije.

Izvor: Subotica.com
Prijem za "srebrnog" kikboksera Miloša Keljanovića Prijem za "srebrnog" kikboksera Miloša Keljanovića Prijem za "srebrnog" kikboksera Miloša Keljanovića Prijem za "srebrnog" kikboksera Miloša Keljanovića Prijem za "srebrnog" kikboksera Miloša Keljanovića Prijem za "srebrnog" kikboksera Miloša Keljanovića Prijem za "srebrnog" kikboksera Miloša Keljanovića Prijem za "srebrnog" kikboksera Miloša Keljanovića
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 godine i 4 meseca
Komentara: 16
Pregleda: 6595

Povezane vesti

Povezane teme

nemanja simović

kik boks

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.