Komentara: 3
Pregleda: 5061

Uprava Spartaka: Mažić nas ojadio!

11.04.2011. u 15:03h
Izvor: Vesti online
Uprava Spartaka: Mažić nas ojadio!

Ljubitelji fudbala u Subotici, dugo su posle poslednjeg zvižduka sudije Mažića i poraza Spartaka od Partizana 1:2 u okviru srpskog šampionata, izražavali svoje negodovanje uz povike 'lopovi, lopovi'!

"Šta da radimo, kako da se borimo mi protiv beogradskog moranja", besno, razočarano posle poraza od Partizana (1:2) i loše arbitraže govorio je potpredsednik Spartak Zlatibor vode Željko Knežević.

"Ne znam kako je jedan gospodin, poštovan čovek u Evropi, arbitar od renomena i svakako naš najbolji sudija Milorad Mažić sebi dozvolio da onako sudi? Šta ga je na to nateralo? Da nama ne sudi kao kazneni udarac ruku Krstajića, da protivniku dodeli onakav penal, da svira faulove oko našeg šesnatesterca i još mnogo detalja koji su prelomili ovaj meč. Potvrda kako je sudio dala je publika, stadion je grmeo "lopove" što je poraz nas iz malih sredina koji ulažemo svoj novac. Posle ovoga mnogo toga je obesmišljeno. Kako prenose Vesti Online, Klub će već u toku današnjeg dana izdati zvanično saopštenje", kaže Knežević i apeluje:

"Zbog fudbala, prosperiteta i napretka molim fudbalsku organizaciju, njene organe da dobro pregledaju ovaj meč gde nas je narodski rečeno Mažić ojadio, uz, ponavljam, svo poštovanje njega kao čoveka i sudije. Čestitao bih Partizanu na pobedi i želim im da osvoje titulu. Ali... ", zaustio je, pa se predomislio Knežević.

Fotografije sa utakmice Spartak ZV - Partizan

Izvor: Vesti online
Postavljeno pre 13 godina i 2 nedelje
Komentara: 3
Pregleda: 5061
Povezane teme

Stadion Spartak

Partizan Spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.