Komentara: 7
Pregleda: 1695

Upoznavanje sa Ekonomskim fakultetom u Subotici

18.05.2021. u 11:02h
Ekonomski fakultet u Subotici će u subotu, 22. maja, u 11 časova ugostiti sve maturante koji su zainteresovani da se bolje upoznaju sa fakultetom. Predstavnici će, istovremeno i u Subotici i u Novom Sadu, maturantima biti na raspolaganju da im objasne sve detalje koje žele da saznaju.
Upoznavanje sa Ekonomskim fakultetom u Subotici

Intenzivnim praćenjem i prihvatanjem relevantnih promena u okruženju Ekonomski fakultet je nedavno završio proces akreditacije novih studijskih programa na osnovnim, master i doktorskim studijama, čime su obezbeđeni preduslovi za sticanje modernih znanja i veština budućih studenata ekonomije, menadžmenta i poslovne informatike.

Na osnovnim akademskim studijama akreditovani su studijski programi Ekonomija i Poslovna informatika. U okviru studijskog programa Ekonomija, budući studenti se mogu profilisati u okviru nekog od izbornih područja, kao što su Međunarodna ekonomija i biznis, Finansijski i bankarski menadžment, Marketing, Agrobiznis i ruralni razvoj, Menadžment i biznis, Računovodstvo i revizija, Trgovinski marketing i menadžment, dok je po studijskom programu Poslovna informatika, Ekonomski fakultet u Subotici kao utemeljivač ujedno i lider u obrazovanju i istraživanjima u ovoj oblasti u zemlji.

Kada su u pitanju master akademske studije, akreditovani su studijski programi Digitalni marketing, Finansijski i bankarski menadžment, Liderstvo i menadžment ljudskih resursa, Međunarodna ekonomija i biznis, Agrobiznis menadžment, Multikanalna trgovina, Računovodstvo i revizija i Poslovna informatika.

Prijemni ispit se bliži, a oni koji još uvek nisu preuzeli zbirku, to mogu uraditi na ovom linku.

Postavljeno pre 1 mesec i 2 dana
Komentara: 7
Pregleda: 1695
Povezane teme
ekonomski fakultet subotica prijemni ispit na ekonomskom fakultetu studiranje
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 5 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.