Komentara: 7
Pregleda: 1760

Upis polaznika u školu za osnovno obrazovanje odraslih

29.06.2017. u 12:41h
Izvor: RTV Yueco
Upis polaznika u školu za osnovno obrazovanje odraslih je u toku, a svi zainteresovani sugrađani mogu se prijaviti u centralnoj zgradi Osnovne škole "Jovan Jovanović Zmaj", kao i u zgradi Otvorenog univerziteta, na drugom polu spratu, gde će biti održana predavanja. Pohađanje osnovnog, funkcionalnog obrazovanja za odrasle je besplatno.
Upis polaznika u školu za osnovno obrazovanje odraslih

Uslov za prijavu budućih polaznika je da su napunili 15 godina, a potrebna dokumentacija za upis je izvod iz matične knjige rođenih ili venčanih, svedočanstvo o završenom poslednjem razredu iz bazične osnovne škole i popunjena prijava.

Prema rečima direktorke OŠ "Jovan Jovanović Zmaj", Klaudije Gubić Šelken, svake godine se upise oko 110 mlađih i starijih polaznika, a od tri ciklusa obrazovanja, treći koji je posvećen savladavanju gradiva sedmog i osmog razreda osnovne škole je najtraženiji.

Učenici koji do navršene 17. godine života završe treći ciklus funkcionalnog obrazovanja odraslih, mogu pristupiti maturskom ispitu, po redovnoj proceduri.

Upis će biti nastavljen od 16. avgusta, a funkcionalno obrazovanje odraslih se sprovodi šestu godinu za redom, u organizaciji Otvorenog univerziteta i OŠ "Jovan Jovanović Zmaj".

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 6 godina i 9 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 1760
Povezane teme

Otvoreni univerzitet Subotica

osnovna škola jovan jovanović zmaj

osnovna škola

škola za osnovno obrazovanje odraslih

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.