Komentara: 14
Pregleda: 5726

Uništen sto za stoni tenis u Aleksandrovu

23.05.2012. u 18:06h
Izvor: RTV Yueco
Juče oko četiri časa ujutru nepoznati vandal je uništio sto za stoni tenis, koji je postavljen u parku u naselju Aleksandrovo. Stanovnici su odmah zvali komunalnu policiju koja im je rekla da mogu da podnesu prijavu policiji ukoliko šteta iznosi 650.000 dinara, što je 10 puta više od načinjene štete. Začetnik ideje uređenja parka, Aleksandar Prodanov kaže za yueko da mu nije jasno kome smetaju deca. Park se nalazi na uglu ulica Dušana Krnajskog, Vlaseničke i Vladimira Rolovića.
Uništen sto za stoni tenis u Aleksandrovu

Sto za stoni tenis je uništen. Vandali su isekli jedan deo stola, kako mladi ne bi mogli više da se okupljaju. Pre sedam godina igralište, koje je pretvoreno u mali park, je bilo obraslo ambrozijom, korovom, puno špriceva, smeća i stecište narkomana. Danas je slika drugačija.

Aleksandar Prodanov pre sedam godina se doselio u Aleksandrovo. Ima dvoje dece i kada je došao počeo je samoinicijativno da uređuje igralište, koje je imalo samo klackalicu, ljuljašku i tobogan.Za sedam godina posadio je 150 sadnica, od koje su ostale svega dve, jer su ih vandali uništili. To ga nije omelo da nastavi da uređuje prostor.

U proteklom periodu je postavljen sto za jamb i šah tabla, parking za bicikle i uređen je prostor. U saradni sa Mesnom zajednicom “Aleksandrovo” podneli su zahtev da se postavi česma i drvena kućica. Bez obzira na vandale, nastaviće da uređuju parkić, kaže Prodanov.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 10 meseci
Komentara: 14
Pregleda: 5726
Povezane teme

Policijska uprava Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.