• Pregleda: 3106

Ulica Rolana Romana i dalje u prašini

Ulica Rolana Romana u MZ "Peščara", koja je po odluci skupštine ove MZ trebalo da bude uređena, ostala je netaknuta, iako su mašine sa potrebnim materijalom radile na uređivanju, nekoliko obližnjih ulica. Predstavnici mesne zajednice takođe su ostali u čudu kada su videli da deo pomenute ulice nije izravnat, dok su građani koji tamo žive najnezadovoljniji takvom odlukom.
Ulica Rolana Romana i dalje u prašini

Ovo je ulica koja je po planu i programu mesne zajednice trebalo da bude uređena, odnosno postupa šljunkom. Umesto toga ulica je samo blago izravnata, ali se još uvek diže prašina kada prođe automobil, koja poprilično smeta stanovnicima ove ulice.

Rokovodstvo mesne zajednice Peščara redovno sprovodi svoje aktivnosti po pitanju uređenja ulice, a to znači nasipanje ulica koje su u lošem stanju. Ipak, da će biti zastoja u ovoj ulici, to nisu znali.

Iako smo do zaključenja naše informativne emisije pokušali da kontaktiramo nadležne u Direkciji za izgradnju grada, nismo uspeli da dobijemo informaciju, s obzirom na to da su nadležni za ovo pitanje van grada.

Izvor: RTV Yueco / Autor: Srđan Olman

povezane teme

12
Dr Odgovori
A sta je sa uvodjenjem vode u Mohacku, Obrenovacku i ostale manje ulice? Takodje bi i bilo vreme da se asfaltiraju doticne ulice!
Pravda Odgovori
Kada ce biti dovrsena Uskocka ulica???
pajo Odgovori
Dr Mohacka ima vodu!
Glasac Odgovori
Ljudi sta vam je. Prosli su izbori vise niste bitni. Sledeca prilika za 4 god. Ili ranije ako budu vanredni izbori.
Ludi Raka Odgovori
Ne znam da li su i ostali primetili ili je to samo do mene ali nesto se puno paznje posvecuje MZ Pescara u zadnjih 5 do 6 meseci...
Grad kao grad nije razvijen dovoljno to nam je svima jasno koji zivimo ovde ima i drugih MZ...
Skrbic Odgovori
Imate sposobnog predsednika MZ ali vazniji ce biti lokalni izbori tako da ce biti asfalta.
"""" Odgovori
Heeeee gradonačelnik kada je saznao da se promenula struktura stanovništva odmah je promenuo plan radova... tu ne bih dobio dovoljan broj glasača
vuckosubotica Odgovori
WOOW bas senzacija-poravnata ulica !!??-haha .Pitanje dali je to bilo prije posete Ljajica ili posle!!.Pa bas su mocna kola prasinu podigla..Od tada ne verujem da ce za 4god. neko da navrati u ovu vukoj...nu.Kamo srece da se celnici pozabave ovim nevoljama stanovnika, sto se ovde iznose pa da malo bolje pogledate ,sta je zapravo uzrocno-posledecna povezanost problema ovih perifernih stanovnika ove MZ.Zivim u toj ulici tako da dozivim i vidim dosta toga ...
balfasz Odgovori
za 4 godine bice ponovo mehanizacije u toj i obliznjim ulicama.... mozda je onda i izravnaju... dotle ce vetar i kisa da "ravnaju" ulicu...

a kada ce voda i kanalizacija na makovu, u ulice gde toga jos nema a povezane su direktno sa Majsanskim putem?
nja Odgovori
A sta je sa Mohackom koja isto tako nije mala ulica, jedan deo neasfaltiran sa gomilom rupa-koje "savesne" komsije zatrpavaju sutom, a kad padne kisa jos je gore jer se nista ne vidi! A drugi asfaltirani deo em uzak, em rupa do rupe-necemo o tome da se tamo nalazi i zabaviste!
uvek u pravu Odgovori
Nema asfalta, nema vode niste se pokazali na izborima.
Potrosac Odgovori
Mohacka ulica je mnogo bliza gradu od Rolana Romena,ima svi infrastrukturu struju,telefon,kanalizaciju,vodovod,kablovsku i gas,po svim normalnim standardima bi vec trebala davno biti asfaltirana!Dok recimo Kakanjska,koja nije imala kanalizaciju i gas,je do pola bila asfaltirana,a zasto!?Pa zato sto kroz nju svakodnevno dolazi covek koji ima plac uz prugu,i koji radi u Voj putu,ko ne veruje moze svaki dan proveriti! Prioritet je bilo,asfaltirati i do pola ulice,samo da se asfaltira za doticnog! Recimo Valjevska,je odavno zrela za novi asfalt,rupa rupu stize,ma sve bi trebalo obnoviti i asfaltirati,zalosno je sto se sve svelo na politiku i predizborna obecanja i nasipanja nekog kamenja,koje samo ostecuje automobile! Al eto ima ko se zadovolji i s kamenjem!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.