Komentara: 12
Pregleda: 3614

Ulica Rolana Romana i dalje u prašini

18.03.2014. u 15:47h
Izvor: RTV Yueco
Ulica Rolana Romana u MZ "Peščara", koja je po odluci skupštine ove MZ trebalo da bude uređena, ostala je netaknuta, iako su mašine sa potrebnim materijalom radile na uređivanju, nekoliko obližnjih ulica. Predstavnici mesne zajednice takođe su ostali u čudu kada su videli da deo pomenute ulice nije izravnat, dok su građani koji tamo žive najnezadovoljniji takvom odlukom.
Ulica Rolana Romana i dalje u prašini

Ovo je ulica koja je po planu i programu mesne zajednice trebalo da bude uređena, odnosno postupa šljunkom. Umesto toga ulica je samo blago izravnata, ali se još uvek diže prašina kada prođe automobil, koja poprilično smeta stanovnicima ove ulice.

Rokovodstvo mesne zajednice Peščara redovno sprovodi svoje aktivnosti po pitanju uređenja ulice, a to znači nasipanje ulica koje su u lošem stanju. Ipak, da će biti zastoja u ovoj ulici, to nisu znali.

Iako smo do zaključenja naše informativne emisije pokušali da kontaktiramo nadležne u Direkciji za izgradnju grada, nismo uspeli da dobijemo informaciju, s obzirom na to da su nadležni za ovo pitanje van grada.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 12
Pregleda: 3614
Povezane teme

Asfaltiranje ulica u Subotici

mz peščara

asfaltiranje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.