Komentara: 0
Pregleda: 806

Ulaganje Elektrovojvodine u industrijske zone u Subotici

17.09.2010. u 13:16h
Izvor: Grad Subotica portal
Ulaganje Elektrovojvodine u industrijske zone u Subotici

Danas je u Gradskoj kući svečano potpisan ugovor o izgradnji elektroenergetskih objekata na teritoriji grada Subotice u 2010. i 2011. godini. Potpisnici ugovora su direktor Direkcije za izgradnju grada Josip Kovač Striko, direktor Privredno tehnoloških parkova Branko Guslov i direktor Elektrodistribucije Srbije mr Bogdan Loban. Saglasnost na ovaj ugovor potpisali su i direktor Privrednog društva za distribuciju električne energije "Elektrovojvodina" Tomislav Papić i gradonačelnik Subotice Saša Vučinić.

Potpisan ugovor vredi 103 miliona dinara i realizovaće se ove i naredne godine. Od ovog iznosa 37 miliona će ove godine uložiti Elektrovojvodina a ostatak sredstava će zajedno uložiti Grad Subotica i Elektrovojvodina. Ugovor je namenjen za tri industrijske zone: zona u Malom Bajmoku površine 53 ha, zona u Novom Žedniku i zona kasarne Petar Drapšin.

 

- Cilj je da obezbedimo deo infrastrukture, u ovom slučaju snabdevanje električnom energijom, kako bi smo obezbedili dobru saobraćajnu infrastrukturu budućim investitorima - izjavio je gospodin Papić.

Osim ovih ulaganja, Elektrovojvodina je izdvojila 10 miliona za premeštanje 5 dalekovoda koji su se našli na trasi izgradnje Koridora 10 i Y kraka i izgradnju dve trafostanice.

Izvor: Grad Subotica portal
Postavljeno pre 13 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 806
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.