Komentara: 5
Pregleda: 57121

Ukida se e-mail adresa @nadlanu.com

16.01.2011. u 02:48h
Ukida se e-mail adresa @nadlanu.com
Telekom Srbija od ponedeljka, 17. januara ukida svojim korisnicima e-mail adrese u obliku username@nadlanu.com i zamenjuje ih, ne toliko popularnim, username@open.telekom.rs.
Korisnici e-mail naloga @nadlanu.com su imali dovoljno vreme da se prilagode ovoj promeni, ali bez obzira na to, ovaj nepopularan potez od strane Telekoma naišao je na negodovanje korisnika, naročito u slučajevima kada je adresa @nadlanu.com bila registrovana za primanje izvoda iz banaka, kada je e-mail adresa @nadlanu.com bila prisutna na propagandnom materijalu (npr. vizit karticama) i korišćena za primanje važnih obaveštenja i u drugim slučajevima. Takođe, potrebna je izmena svih web sajtova na kojima je postavljena adresa @nadlanu.com.

Savet našim posetiocima (za ubuduće i uvek):
koristite e-mail tipa @gmail.com ili korporativni e-mail oblika: @naziv_firme.com

Originalno saopštenje Telekoma, kao i uputstvo kako da podesite Vaš e-mail klijent za rad sa novom e-mail adresom je u nastavku:
Ukida se e-mail adresa @nadlanu.com
Postavljeno pre 13 godina i 3 meseca
Komentara: 5
Pregleda: 57121
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.