Komentara: 18
Pregleda: 28364

Uhapšeno troje Subotičana zbog droge

20.04.2016. u 17:40h
Izvor: Subotica.com
Uhapšeno troje Subotičana zbog droge

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova novosadske kriminalističke policije, Uprave kriminalističke policije, Žandarmerije i Sektora unutrašnje kontrole uhapsili su šest članova organizovane kriminalne grupe koji se sumnjiče za nelegalnu trgovinu narkoticima i zaplenili znatnu količnu opojnih droga, psihotropnih supstanci, oružja, eksplozivnih sredstava i municije, kao i četiri vozila.

U sinhronizovanim akcijama na području Novog Sada i Subotice uhapšeni su: M. T. (1978) iz Novog Sada i V. J. (1982), Ž. K. (1962) i A. K. (1966) iz Subotice, kao i policijski službenici A. P. (1976) i S. D. (1979), zbog osnovane sumnje da su učinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Uhapšeno troje Subotičana zbog droge

Uhapšeno troje Subotičana zbog droge

U ovoj akciji otkrivena je laboratorija za proizvodnju sintetičkih droga i zaplenjeno 20 kilograma praha za koji se sumnja da je opojna droga, više od 115 hiljada tableta koje spadaju u grupu psihotropnih supstanci, četiri pištolja i dva prigušivača, oko pet stotina metaka, šest detonatorskih kapisli, četiri automobila i 40.000 evra za koje se sumnja da potiču od prodaje narkotika.

Osumnjičenima je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati i biće dovedeni na saslušanje Specijalnom tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu, navodi se u saopštenju.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 2 dana
Komentara: 18
Pregleda: 28364
Povezane teme

Policija Subotica

droga u subotici

prodaja droge

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.