Komentara: 16
Pregleda: 10736

Uhapšeni pod sumnjom da su prodavali drogu

26.05.2020. u 16:28h
Izvor: Subotica.com
Subotička policija uhapsila je dvojicu 25-godišnjaka iz Subotice (M. S. i N. B.), kao i dve godine starijeg rumunskog državljanina (B. T.) zbog sumnje da su učinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Uhapšeni pod sumnjom da su prodavali drogu

Pretresom stana u Subotici koji koristi B. T, policija je pronašla 860 grama marihuane, digitalnu vagicu i novac za koji sumnja da je stečen prodajom narkotika, a kod M. S. manju količinu marihuane.

U stanu N. B, takođe je pronađena manja količina marihuane, digitalna vagica, kao i automatska puška sa sedam okvira i 164 metka, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. 

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni u Više javno tužilaštvo u Subotici.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 9 meseci
Komentara: 16
Pregleda: 10736
Povezane teme

Policijska uprava Subotica

subotička policija

Policija Subotica

prodaja droge

saopštenje policijske uprave subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.