Komentara: 28
Pregleda: 9691

Uhapšene tri osobe zbog pljačke i ubistva starca

21.07.2013. u 17:13h
Izvor: Policijska uprava Subotica
Subotička policija je saopštila da je uhapsila troje Subotičana pod sumnom da su, lažno se predstavljajući kao policajci, upali u kuću 94-godišnjeg starca, tražili mu novac i pretukli ga, nakon čega je od zadobijenih povreda starac preminuo.
Uhapšene tri osobe zbog pljačke i ubistva starca

Kako je saopšteno iz Policijske uprave u Subotici, policija je lišila slobode B.A. (32), M.V. (23) i A.D. (30), svi iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo i tri krivična dela razbojništva.

Oni se terete da su, predstavljajući se kao policajci, 26. juna u jutarnjim časovima ušli u kuću 94-ogodišnjeg I.M. i zadali mu udarce po glavi i telu, nakon čega su izvršili premetačinu u kući tražeći novac. Oštećeni I.M. zadobio je teške telesne povrede od kojih je, u utorak 16. jula, preminuo u Opštoj bolnici u Subotici, navodi se u saopštenju.

Takođe, kako je saopšteno, postoje osnovi sumnje da su B.A. M.V. i A.D. izvršili i tri krivična dela razbojništva. Oni se sumnjiče da su ulazili u kuće starijih sugrađana i uz upotrebu fizičke snage odnosili novac, zlato i druge vrednosti.

Nakon policijskog zadržavanja, osumnjičeni su uz odgovarajuću krivičnu prijavu privedeni istražnom sudiji Višeg suda u Subotici, koji im je odredio pritvor do 30 dana.

Izvor: Policijska uprava Subotica
Postavljeno pre 10 godina i 9 meseci
Komentara: 28
Pregleda: 9691

Povezane vesti

Povezane teme

pljačka

razbojništvo

krivična dela

krivična prijava

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.