Komentara: 24
Pregleda: 9994

Uhapšen zbog krađe većeg broja bicikla

12.12.2014. u 13:36h
Izvor: Subotica.com
Subotička policija je rasvetlila dve teške krađe i 29 krađa koje su izvršene na području grada. Kod osumnjičenog policija je pronašla šest bicikala koje će oštećeni građani moći pogledati u utorak.
Uhapšen zbog krađe većeg broja bicikla

Protiv osamnaestogodišnjeg Subotičanina, policija je Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici podnela krivičnu prijavu, u redovnom postupku, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio navedena krivična dela.

On se tereti da je, od polovine septembra, u centru grada, okolini Segedinskog i Majšanskog puta, OŠ “10 oktobar”, kao i naselju Prozivka, otuđio veći broj bicikala, koje je u delovima ili cele dalje prodavao.

Policija je kod osumnjičenog pronašla i od njega oduzela šest bicikala.

Policijska uprava Subotica obaveštava građane koji su oštećeni od polovine septembra, da u utorak 16. decembra u periodu od 8 do 15 časova u Policijskoj upravi u Subotici Segedinski put 45, mogu pogledati pronađene bicikle.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 4 meseca
Komentara: 24
Pregleda: 9994
Povezane teme

Policijska uprava Subotica

Policija Subotica

teška krađa

hapšenje

krađa

krađa bicikala

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.