• Pregleda: 5537

Uhapšen višestruki povratnik u izvršenju krivičnih dela

Policijski službenici Subotice lišili su slobode S. D. (1975) iz Novog Sada, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio teže krivično delo na području Novog Sada.
Uhapšen višestruki povratnik u izvršenju krivičnih dela

Nakon primljene informacije da je na području Policijske uprave Novi Sad izvršeno teže krivično delo, službenici Policijske uprave u Subotici locirali su izvšioca, pratili ga i blokirali na području Bačke Topole, na putu prema Malom Iđošu. osumnjičeni je, uvidevši da je blokiran, pretio pištoljem da će izvršiti samoubistvo, ako policija pokuša da ga liši slobode.

Nakon višesatnog pregovaranja, uz pomoć pregovaračkog tima iz Subotice, pregovaračka kriza je uspešno i mirno okončana predajom osumnjičenog. Povređenih lica nije bilo.

Policija je osumnjičenog identifikovala i utvrdila da se radi o S. D. (1975) iz Novog Sada, koji je već poznat kao višestruki povratnik u izvršenju težih krivičnih dela.

S. D. je predat radnicima Policijske uprave u Novom Sadu, radi procesuiranja.

Izvor: Policijska uprava Subotica

povezane teme

10
Police Odgovori
Svaka cast! Ali Vas molim da maknete ove nase razbojnike iz Subotice! Terorisu svaki dan, pistaljke se pale, vesti nizu a ja bojim za svoju lepsu polovinu!
024 Odgovori
Jest, baš bi se ubio :)
Kobescxak Odgovori
MOze se sve ako se hoce, pa i daleko veci kriminalci da se privedu pravdi.
boki Odgovori
pošto nemamo smrtnu kaznu za takve treba ih pusiti nek se ubiju
mika Odgovori
Zasto uopste pregovarati ?Lopov ucenjuje!!! Ma, pusti ga neka se ubija, kukavica je on da upuca sebe. Napred POLICIJO! Hvataj kriminalce, nasilnike, lopove... da mozemo mirno ziveti ovde kao nekada.
Nikola Odgovori
Pa bolje da ubije sam sebe nego za koju god kad izadje nekog da ubije,mada i veliko je pitanje da li bi on digao ruku na sebe ili je samo izigravao zrtvu .
j Odgovori
Opet ce biti guzva u zatvorima.. :))
nenad Odgovori
A jel' pregovarao on sa ljudima koje je opljačkao?
Trebali su ga pustiti da potvrdi svoj blef.
Realan Odgovori
Kaže : "...iz Novog Sada, koji je već poznat kao višestruki povratnik u izvršenju težih krivičnih dela."
Višestruki povratnik,što znači da je i pre vršio teža krivična dela.A sud mora damu mu je izrekao neku blagu kaznu pa je zato povratnik.
Ovo je slika i prilika našeg sudstva i zakonodavnog sistema.Maltene da lopove i ubice tretira kao neku nestašnu decu a ljude koji se bore za svoja legitimna prava (bivši radnici Severa) i sav ostali pošten svet preziru i omaložavaju.
lakumity103 Odgovori
U zadnjih par nedelja stanje na semaforu je: Policija 5
Pravosuđe 0
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.