Komentara: 10
Pregleda: 5878

Uhapšen višestruki povratnik u izvršenju krivičnih dela

31.01.2013. u 18:20h
Izvor: Policijska uprava Subotica
Policijski službenici Subotice lišili su slobode S. D. (1975) iz Novog Sada, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio teže krivično delo na području Novog Sada.
Uhapšen višestruki povratnik u izvršenju krivičnih dela

Nakon primljene informacije da je na području Policijske uprave Novi Sad izvršeno teže krivično delo, službenici Policijske uprave u Subotici locirali su izvšioca, pratili ga i blokirali na području Bačke Topole, na putu prema Malom Iđošu. osumnjičeni je, uvidevši da je blokiran, pretio pištoljem da će izvršiti samoubistvo, ako policija pokuša da ga liši slobode.

Nakon višesatnog pregovaranja, uz pomoć pregovaračkog tima iz Subotice, pregovaračka kriza je uspešno i mirno okončana predajom osumnjičenog. Povređenih lica nije bilo.

Policija je osumnjičenog identifikovala i utvrdila da se radi o S. D. (1975) iz Novog Sada, koji je već poznat kao višestruki povratnik u izvršenju težih krivičnih dela.

S. D. je predat radnicima Policijske uprave u Novom Sadu, radi procesuiranja.

Izvor: Policijska uprava Subotica
Postavljeno pre 11 godina i 2 meseca
Komentara: 10
Pregleda: 5878
Povezane teme

Policijska uprava Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.