Komentara: 57
Pregleda: 42733

Uhapšen ubica mladića u Bajmoku

02.01.2016. u 13:50h
Izvor: Subotica.com
Uhapšen ubica mladića u Bajmoku

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su u Beogradu dve osobe osumnjičene da su tokom novogodišnje noći u Bajmoku počinile krivično delo ubistvo. Po nalogu nadležnog tužioca u Subotici, 26-godišnjem B. M. iz okoline Subotice i 26-godišnjem M. N. iz Subotice, određeno je zadržavanje do 48 časova, saopšteno je iz Policijske uprave Subotica.

B. M. se tereti da je, ispred ugostiteljskog objekta u Bajmoku, hicem iz lovačke puške, naneo povrede 22-godišnjem mladiću, od kojih je on preminuo u Opštoj bolnici u Subotici. M. N. se tereti da je pružio pomoć osumnjičenom B. M.

Uviđaj na licu mesta izvršili su zamenik višeg javnog tužioca u Subotici i policija. Osumnjičeni će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti privedeni na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Subotici, navodi se na kraju saopštenja.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 2 meseca
Komentara: 57
Pregleda: 42733

Povezane vesti

Povezane teme

Policijska uprava Subotica

Bajmok

ubistvo u bajmoku

hapšenje

teško ubistvo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.