Komentara: 50
Pregleda: 64471

U novogodišnjoj noći ubijen mladić u Bajmoku

01.01.2016. u 18:58h
Izvor: Subotica.com
U sukobu dve grupe mladića, pokušavajući da spreči svađu, u novogodišnjoj noći u Bajmoku hicem iz lovačke puške ubijen je Dragan Marić (23), student grafičkog inženjerstva i dizajna. Prema za sada nezvaničnim informacijama, na njega je pucao mladić iz okoline Mišićeva.
U novogodišnjoj noći ubijen mladić u Bajmoku

Ubistvo se dogodilo posle ponoći ispred ugostiteljskih objekata, u samom centru sela kod ambulante. Po rečima Bajmočana, dve grupe momaka su se posvađale, izašle iz lokala i u svađi krenule putem ka ambulanti.

- Jedan od momaka je vikao na Marićevog druga da će ga ubiti, okrenuo se i otišao, a onda se vrlo brzo vratio sa lovačkom puškom – kaže jedan meštanin Bajmoka. - Dragan se nije svađao, već je pokušavao da smiri situaciju, ali je ovaj ipak opalio metak u njega. Mladiću je odmah ukazana hitna medicinska pomoć, ali, je nažalost, izdahnuo u Bolnici u Subotici.

U novogodišnjoj noći ubijen mladić u Bajmoku

TRAGEDIJA ZA PORODICU

Vest da su ostali bez sina jedinca Sanji i Veljku stigla je odmah posle incidenta. Zanemeli od bola danas nisu imali snage da pričaju tragediji koja ih je zadesila.

Policijska uprava u Subotici danas se nije zvanično oglašavala, a u svom obraćanju javnosti Miroljub Kolarić iz Uprave policije jutros je rekao da je identitet počinioca ubistva poznat i da se radi na njegovom lociranju i hapšenju.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 2 meseca
Komentara: 50
Pregleda: 64471

Povezane vesti

Povezane teme

Bajmok

ubistvo u bajmoku

ubistvo

teško ubistvo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.