Komentara: 53
Pregleda: 19202

Uhapšen pljačkaš menjačnice

24.08.2013. u 17:02h
Izvor: Policijska uprava Subotica
U brzoj i efikasnoj, zajedničkoj akciji, policijskih službenika Policijske uprave u Subotici i Protivterorističke jedinice MUP - a R Srbije, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Subotici, jutros je određena mera zadržavanja do 48 sati A. C. (1979) iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela razbojništva na štetu menjačnica sa područja grada.
Uhapšen pljačkaš menjačnice

Postoje osnovi sumnje da je A. C. Juče ujutro, uz pretnju pištoljem, iz menjačnice u centru Subotice, odneo veću količinu novca, nakon čega je mesto događaja napustio sa još jednom osobom koja je upravljala skuterom i za kojom policija traga.

Kod osumnjičenog je, prilikom vršenja uviđaja, pronađen i veći deo protivpravno prisvojenog novca, koji potiče iz krivičnog dela.

A. C. će uz odgovarajuću krivičnu prijavu biti priveden istražnom sudiji Višeg suda u Subotici, dok će protiv drugog lica, nakon pronalaska, policija preduzeti odgovarajuće zakonske mere.

Osumnjičeni je iz Kazneno - popravnog zavoda u Požarevcu, gde je izdržavao višegodišnju kaznu zatvora, zbog izvršenih sličnih krivičnih dela, u bekstvu od maja ove godine, a policiji je i ranije pružao aktivan oružani otpor prilikom lišenja slobode.

Izvor: Policijska uprava Subotica
Postavljeno pre 10 godina i 7 meseci
Komentara: 53
Pregleda: 19202

Povezane vesti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.