Komentara: 8
Pregleda: 10529

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo iz Bajmoka

14.11.2011. u 11:17h
Izvor: RTV Yueco
Uhapšen osumnjičeni za ubistvo iz Bajmoka

Kako yueko nezvanično saznaje noćas je mađarska policija izručila Rolanda B. koji se sumnjiči za ubistvo Stane I. Sa njim je uhvaćena i maloletna devojka iz Bajmoka čiji je nestanak prijavio njen otac Nikola U. Prema našim saznanjima ona za sada nije osumnjičena.

Roland B. iz Bajmoka, koji je osumnjičen za ubistvo 57-godišnje Stane Ivanković, uhapšen je na jugu Mađarske i u ranim jutarnjim časovima izručen subotičkoj policiji i pravosudnim organima. Sa njim je izručena i maloletna Bajmočanka čiji je nestanak prijavio njen otac 21.oktobra. Beživotno telo Stane Ivanković je pronašla policija nakon 13 dana potrage umotano u najlonsku kesu u podrumu njene porodične kuće na adresi Trumbićeva 54.

Stana Ivanković (57), je početkom novembra pronađena mrtva u podrumu svoje kuće u Bajmoku. Prema našim informacijama u kući nije bilo tragova provale, tako da policija veruje da eje osoba koja ju je ubila je poznavala njene navike. Komšije kažu da se Stana žalila da joj neko ulazi u kuću i želela je da promeni brave. U Isto vreme kada je prijavljen nestanak Stane, prijavljen je i nestanak maloletne devojke i policija je počela da traga za njom i njenim momkom Rolandom B.


Saopštenje za javnost Policijske uprave Subotica:

Subotička policija je odredila meru zadržavanja do 48 sati Rolandu G. zbog postojanja osnova sumnje da ima veze sa krivičnim delom teško ubistvo Stane I. u Bajmoku.

Pripadnici Policijske uprave u Subotici utvrđuju sve činjenice i okolnosti vezano za izvršenje ovog krivičnog dela, nakon čega će javnost blagovremeno biti obaveštena.

Povezane vesti:
- Boni i Klajd sa severa Bačke

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 4 meseca
Komentara: 8
Pregleda: 10529
Povezane teme

Bajmok

ubistvo u bajmoku

nestala devojka iz bajmoka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.