Komentara: 0
Pregleda: 13988

Uhapšen i član grupe Marinka Magde

10.02.2012. u 19:01h
Izvor: RTV Yueco
Uhapšen i član grupe Marinka Magde

Španska policija potvrdila je da su u Valensiji uhapšeni Luka Bojović, Vladimir Milisavljević, Siniša Petrić i Vladimir Mijanović, rekao ministar Ivica Dačić.

Uhapšeni su kod sebe imali litvanske pasoše, a akcija hapšenja sprovedena je na osnovu informacija srpskog Interpola. Siniša Petrić, važi za jednog od najokorelijih ubica u regionu, a prošle godine su srpski mediji objavili da je njemu poverena organizacija i izvršenje atentata na dvojicu visokih funkcionera MUP-a Srbije.

Petrić je bio pripadnik Arkanove "Srpske dobrovoljačke garde", ali ga je Željko Ražnatović navodno izbacio iz "Tigrova" zbog nediscipline, a pripadnik Arkanove jedinice bio je i Luka Bojović. Petrić je bio i član grupe Marinka Magde i devedesetih je osuđen na smrtnu kaznu, ali je pobegao iz zatvora. Prema jednoj verziji iz Sremske Mitrovice, a prema drugoj, Legijin JSO izveo ga je iz zatvora "Dubrava" kod Istoka na Kosovu 1999. godine.

Foto: Kurir

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 13988
Povezane teme

hapšenje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.