Komentara: 0
Pregleda: 4365

Ugradnja multifokalnih sočiva u "Kući zdravlja"

04.02.2013. u 18:04h
Izvor: RTV Yueco
Multifokalna intraokularna sočiva, za razliku od monofokalnih i bifokalnih sočiva, imaju više fokusa što omogućava dobar vid na daljinu, intermedijarnu daljinu (kompjuter) i blizinu, bez ili uz minimalnu upotrebu naočara.
Ugradnja multifokalnih sočiva u "Kući zdravlja"

Ugradnja multifokalnih intraokularnih sočiva se vrši na oba oka, jer je to jedini način ekspresije njihovog punog potencijala, koji omogućava oslobađanje od obaveze nošenja naočara za većinu svakodnevnih aktivnosti.

Nakon operacije za par dana postiže se jasan vid za sve tri pomenute distance, što omogućava da se veoma brzo vratite uobičajnim životnim aktivnostima.

Pacijenti koji žele ovu vrstu operacije, a udaljeni su od Subotice preko 200 kilometara, imaju obezbeđen besplatan smeštaj u hotelu „Vila Majur“ (www.vilamajur.com).

“Kuća zdravlja” jedna je od retkih poliklinika u Srbiji koja obavlja ugradnju multifokalnih sočiva.

U narednom periodu “Kuća zdravlja” svima onima koji žele da ugrade multifokalna sočiva odobrava popust od 30%. Više detalja na linku: http://www.perfectvision.rs 

Multifokalna sočiva - Kuća zdravlja

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 4365
Povezane teme

kuća zdravlja

multifokalna sočiva

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.